Mi a legeslegnagyobb félelmetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:25
1/14 anonim válasza:
Hogy sokáig kell még élnem.
Magányos vagyok évek óta.
2/14 anonim válasza:
Nekem az, hogy megromlik az egészségem, valami gáz történik ilyen téren. Mármint nem rettegek ettől napi szinten, csak hipochonder vagyok, ha valami olyan testi tünetet tapasztalok, amit előtte soha. (Szóval nem arról van szó, hogy ha fáj a fejem akkor tuti rák meg ilyesmi.)
3/14 anonim válasza:
Idő előtt meghalni és/vagy valami nagyon beteges körülmények között meghalni.
4/14 anonim válasza:
Attól, hogy lemészárol egy hörgő, őrjöngő incel.
5/14 anonim válasza:
Hogy egészségi állapotom tovább romlik, hogy krónikus betegségem nem gyógyul meg, nem tudok változtatni emiatt az életemen.
7/14 anonim válasza:
A halálfélelem, ami lehet szeretteim elvesztése, vagy a sajátom.
8/14 anonim válasza:
hogy beteg gyerekem születik, akinek több 100 millió lesz a kezelése vagy rosszabb esetben egész életét fogyatékossággal kell leélnie.
9/14 anonim válasza:
Az, hogy még azelőtt meghalok, hogy elértem volna azt amit szeretnék, és kiélvezni sem tudnám ha sikerülne.
10/14 anonim válasza:
Szeretteim, különösképpen, szüleim elvesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!