Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lépcsőt vagy liftet használját...

Lépcsőt vagy liftet használjátok inkább?

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 16:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
22%

Hihetetlen, hogy morális értéke van a lépcsőzésnek, és hihetetlen, hogy amikor én liftezek, mindenki beszáll velem, de itt mindenki sportember.

Konkrétan az irodaházban a földszinten lévő konditeremből fél emeletet lefele lifttel tesznek meg rendkívül esztétikus emberek.

Szeretném, ha a valóságban is ezek az arányok mennének, egyedül mehetnék a lifttel.

2023. aug. 30. 15:18
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy azt honnan látod hogy “életerősek”? :D én is fiatal vagyok, de nekem is volt már olyan hogy épp rosszul voltam, fàjt valamim, stb és akkor lifteztem.

2023. aug. 30. 15:23
 23/34 anonim ***** válasza:
58%

21:

Nem reprezentatív minta az itt szavazók, mivel aki lépcsőzik, nagyobb eséllyel kattint ide, hogy kifejtse a véleményét, hiszen sokunk döbben meg ugyanezen, hogy mennyien szánnak időt rá, még várnak is a liftre, hog egy keveset se kelljen mozogniukm

2023. aug. 30. 16:33
 24/34 anonim ***** válasza:
88%
21: Nyilván nem reprezentatív a minta, mert inkább azok szolnak hozzá akik lépcsőznek, mert az érdekesebb. Az hogy valaki lifttel jár, mint az emberek 90%-a az kevésbbé érdekes.
2023. aug. 30. 19:18
 25/34 anonim ***** válasza:
8%
10.-en lakom, lépcsőzzön a f***om🤣
2023. szept. 8. 17:59
 26/34 anonim ***** válasza:
95%
Felfelé, ha legalább a harmadik emeletig kell menni, akkor liftet, egyéb esetben, vagyis max. a második emeletig felfelé, illetve bármelyik emelettől lefelé általában gyalog szoktam menni. De hozzájön még az is, hogy mekkora súlyt kell cipeljek, nehéz cucc esetén iránytól, illetve szintkülönbségtől függetlenül mindig lifttel megyek (most nem számítom bele azt az esetet, ha nem működik a lift, netán olyan házról van szó, ahol nincs is).
2023. szept. 9. 00:43
 27/34 anonim ***** válasza:
97%
Hatodik emeleten lakom. Lefelé mindíg gyalog megyek, felfelé is csak akkor használok liftet, ha cipelek valamit. Én a lépcsőzésre edzésként tekintek.68 éves vagyok.
2023. szept. 9. 10:56
 28/34 anonim ***** válasza:
18%

Nekem a lépcsőzés nem sport. Azért nem lépcsőzök, mert sportolok. Ami előtt szépen átöltözök, bemelegítek (ACL műtét után hamar beáll a térdem), és teljes odafigyeléssel edzek.

Liftezek, akkor is, ha emiatt Hitlerrel kerülök egy szintre.

2023. szept. 9. 17:18
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
Rosszabb vagy mint Hitler.
2023. szept. 9. 19:02
 30/34 anonim ***** válasza:
20%
Sejtettem. Ő legalább lépcsőzött.
2023. szept. 9. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!