Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lépcsőt vagy liftet használját...

Lépcsőt vagy liftet használjátok inkább?

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 16:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%
Lépcső. -Nincs lift a házban, amelyben élek.
2023. aug. 29. 18:52
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Ötödiken lakom. Ha a lift a földszinten vagy első, második emeleten van, akkor azzal megyek fel, ha többet kell rá várni, akkor inkább felszaladok a lépcsőn. Mozgásnak is jó.
2023. aug. 29. 19:01
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Liftet, utálok lépcsőzni.
2023. aug. 29. 19:33
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
Mindig a lépcsőt használom.
2023. aug. 29. 19:39
 15/34 anonim ***** válasza:
70%
Szinte demonstratív módon mindig a lépcsőt használom a lift helyett. Gyakran megdöbbent, amikor azt látom, hogy huszonéves, életerős fiatalok miután végigülték az összes megállót a metrón, még az aluljáróból is mozgólépcsővel, vagy lifttel jönnek ki. Én 45 évesen mindig állva utazom és a lépcsőt használom.
2023. aug. 29. 20:32
 16/34 anonim ***** válasza:
58%

Sokmindentől függ. Ha anyáékhoz megyek akkor a 7. Emeletre lifttel. Ha rossz, akkor lépcsőn.

A sparban nálunk van lépcső a mozgójárda mellett, ha sokan vannak a járdán, akkor inkább a lépcsőn megyek. Ha fáj a lábam mert 11 órát állva dolgoztam, akkor mozgójárda.

Plázában is ha csak az elsőre megyek akkor lépcső, ha babakocsival vagyok akkor lift. Ha menstruálok vagy egyéb fájdalmaim vannak lift, ha fittnek érzem magam akkor lépcső.

2023. aug. 29. 21:14
 17/34 anonim ***** válasza:
52%
Lift. Az én közös költségemből is megy a karbantartása. Ha opció lesz, hogy azt az összeget kiveszik, majd lépcsőzöm.
2023. aug. 29. 22:28
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Mindig lépcsőn megyek bármelyik emeletre. Felidegesít amikor azt látom emberek képesek 1-2 emelett miatt liftel menni.
2023. aug. 29. 23:33
 19/34 anonim ***** válasza:
96%
Mindkettőt szoktam használni de inkább lépcső.
2023. aug. 30. 11:05
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Igyekszem lépcsőzni.

Pont azért sportolok napi szinten, mert a mindennapi élet nem tartalmaz elegendő mozgást. Nem akarom még azt is leredukálni, amit tartalmazhatna.

Pont ezért vagyok mérges, hogy a munkahelyemen van kétszer 5 db gyorslift, míg csak két füstmentes (tehát eldugott) lépcsőház.

Minden más modern irodaház is kb így néz ki, amit eddig láttam.

Mialatt én csinálnék széles lépcsőházat, mellé (kevesebb) liftet és persze a füstmentes lépcsőházak.

Ahol mozgólépcső és lépcső is van, ott is lépcsőzöm.

2023. aug. 30. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!