Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak jelentős részének...

A férfiak jelentős részének miért nincs igénye arra, hogy jó fizikai erőnléte legyen?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy -tisztelet a kivételnek- nem érdekli őket a sport, a mozgás, az aktív életmód, hanem inkább csak a nagy eszem-iszom, sörözés és kényelmes élet. Pedig ha meggondoljuk evolúciósan is azt volt a férfiak dolga, hogy vadászni járjanak és ott mindenképp szükség volt a jó fizikai erőnlétre. A történelemben is rengeteg háború volt, ahol szintén ezt kellett bevetni és amúgy önérzet szempontjából is szerintem fontos a jó kondi, hát mi mutatja, hogy az illető egészséges, potens, ha nem ez? A pocak?

2023. aug. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
70%

Kifogást mindenre lehet találni. Tipikus magyar vagy.

Hétvégén sincs egy órád, vagy félórád a mozgásra? 🤣

Egyébként pedig múltkor volt egy interjú Szijjártó Péterrel, ő reggel felkel hajnalban, hogy egy, másfél órát edzen. Persze ez ő. Más is felkel korábban, ha fontos neki a sport.

Neked nem fontos, inkább kifogásokat keresel helyette.

2023. szept. 21. 06:08
 52/89 anonim ***** válasza:
32%

51

Emberfüggően, a napi 6-8 óra alvás is fontos. pl. csökkenti a rák veszélyét (csakhogy ne azt az egyértelműt említsem, hogy nem fogsz alul teljesíteni).

2023. szept. 21. 09:49
 53/89 anonim ***** válasza:
46%
#51 Persze majd az, aki reggel 6-kor kel felkel hajnalban edzeni, ha este 22:00 körül vagy később fekszik le. Ha te felkelsz minden nap 4-kor és ilyen 5-6 órákat alszol, akkor ki fogsz készülni egy idő után. Régen én is bírtam 5-6 alvást, sőt néha 2-3 órát is, de most már nem megy.
2023. szept. 21. 10:53
 54/89 anonim ***** válasza:
77%

#52-53

Nem én keresem a kifogásokat arra, hogy hogyan ne sportoljak. 😉

Mindenkinek arra van ideje, amire akar, amire szán. Ha nektek nem fontos a mozgás, pedig a mondás is úgy tartja, hogy mozgásban az élet, az a ti döntésetek.

Én, ha mozogni szeretnék, megtalálom a módják, hogy hogyan tudom ezt kivitelezni.

Nem akarásnak nyögés a vége.

2023. szept. 21. 14:07
 55/89 anonim ***** válasza:
0%

54

Egy szóval nem mondtam, hogy nem mozgok. De még nyögni se szoktam 😉️ Ja, és elhízva se vagyok. Viszont megértem azokat, akik több műszak után nem sportolni akarnak még, hanem pihenni.

De köszi a lekezelő választ, sokat elérsz vele. Lehet amúgy időnként az agyadat is megkéne tornáztatnod kicsit.

2023. szept. 21. 16:22
 56/89 anonim ***** válasza:
73%

"Viszont megértem azokat, akik több műszak után nem sportolni akarnak még, hanem pihenni."

Ez is csak egy kifogás. Sport is lehet a pihenés egy része.

A lényeg az, hogy kinek mi a fontos, arra szakít időt.

2023. szept. 21. 17:08
 57/89 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell a mozgásnak sportnak lennie?
2023. szept. 21. 19:30
 58/89 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy súlyos kérdés volt. 🤦🤷🤔

Mert szerinted egy bevásárlás egyenértékű mozgás egy fél órás kocogással, úszással, jógával vagy kondizással? A gyökkettővel történő séta is nulla.

2023. szept. 21. 20:03
 59/89 anonim ***** válasza:
0%

58

Tudod mi az a fizikai munka? 😂️

2023. szept. 21. 20:20
 60/89 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom, de nem kell a kifogás. Hétvégén is 0-24-ben fizikai munkát végzel? 👏🤣

2023. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!