A férfiak jelentős részének miért nincs igénye arra, hogy jó fizikai erőnléte legyen?
Kifogást mindenre lehet találni. Tipikus magyar vagy.
Hétvégén sincs egy órád, vagy félórád a mozgásra? 🤣
Egyébként pedig múltkor volt egy interjú Szijjártó Péterrel, ő reggel felkel hajnalban, hogy egy, másfél órát edzen. Persze ez ő. Más is felkel korábban, ha fontos neki a sport.
Neked nem fontos, inkább kifogásokat keresel helyette.
51
Emberfüggően, a napi 6-8 óra alvás is fontos. pl. csökkenti a rák veszélyét (csakhogy ne azt az egyértelműt említsem, hogy nem fogsz alul teljesíteni).
#52-53
Nem én keresem a kifogásokat arra, hogy hogyan ne sportoljak. 😉
Mindenkinek arra van ideje, amire akar, amire szán. Ha nektek nem fontos a mozgás, pedig a mondás is úgy tartja, hogy mozgásban az élet, az a ti döntésetek.
Én, ha mozogni szeretnék, megtalálom a módják, hogy hogyan tudom ezt kivitelezni.
Nem akarásnak nyögés a vége.
54
Egy szóval nem mondtam, hogy nem mozgok. De még nyögni se szoktam 😉️ Ja, és elhízva se vagyok. Viszont megértem azokat, akik több műszak után nem sportolni akarnak még, hanem pihenni.
De köszi a lekezelő választ, sokat elérsz vele. Lehet amúgy időnként az agyadat is megkéne tornáztatnod kicsit.
"Viszont megértem azokat, akik több műszak után nem sportolni akarnak még, hanem pihenni."
Ez is csak egy kifogás. Sport is lehet a pihenés egy része.
A lényeg az, hogy kinek mi a fontos, arra szakít időt.
Ez egy súlyos kérdés volt. 🤦🤷🤔
Mert szerinted egy bevásárlás egyenértékű mozgás egy fél órás kocogással, úszással, jógával vagy kondizással? A gyökkettővel történő séta is nulla.
58
Tudod mi az a fizikai munka? 😂️
Igen, tudom, de nem kell a kifogás. Hétvégén is 0-24-ben fizikai munkát végzel? 👏🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!