Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak jelentős részének...

A férfiak jelentős részének miért nincs igénye arra, hogy jó fizikai erőnléte legyen?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy -tisztelet a kivételnek- nem érdekli őket a sport, a mozgás, az aktív életmód, hanem inkább csak a nagy eszem-iszom, sörözés és kényelmes élet. Pedig ha meggondoljuk evolúciósan is azt volt a férfiak dolga, hogy vadászni járjanak és ott mindenképp szükség volt a jó fizikai erőnlétre. A történelemben is rengeteg háború volt, ahol szintén ezt kellett bevetni és amúgy önérzet szempontjából is szerintem fontos a jó kondi, hát mi mutatja, hogy az illető egészséges, potens, ha nem ez? A pocak?

2023. aug. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
25%

mennyit keres az árufeltöltő párod?

Az nem olyan munka, mintha egész nap 50kg-ot pakolnál a tűző napon.

2023. aug. 27. 11:56
 32/89 anonim ***** válasza:
84%

Ja, most jönnek a kifogások, hogy az árufeltöltő nem fizikai munka. 👏😉🤣😅😁

De nyugodtan mehetsz neki segíteni, a sok lusta csaj mellett legalább lesz neki segítség. Fingod sincs, hogy milyen egy italbolt forgalma, mit kell ott csinálni 9 órában.

Nettó 270-et keres.

Most boldogabb vagy?

2023. aug. 27. 12:03
 33/89 anonim ***** válasza:
32%

#30 jó volna megnézed kinek válaszólsz,én 29.válaszoló vagyok,de a #28.reagáltál.

Amúgy az árúfeltöltös munkát nem tartom igazi ffi munkának, pláne légkondis helyen.

Én igazi ffi fizikai munkát pl.kánikulában betonozást, építkezési munkákat, útkarbantartó munkát,akik 40fokba aszfaltoznak stb, mezőgazdasági munkák,kapálas,tolizás,szütet,krumpli zsákolás,hordás vagy tűzoltó, katasztrófa védelmi munkák, vasműi munkák,kohó mellett dolgozni. Én ezeket tartom ffias munkáknak.

2023. aug. 27. 12:39
 34/89 anonim ***** válasza:
72%

Fel se merült benned ugye, hogy közben kitöröltek egy választ? 🤦

Igen, azóta választ töröltek ki.

A boltban nincs légkondi.

Fel tudsz emelni 2 teli sörösrekeszt? Vajon hány óráig bírnád a zsugor vizek, üdítők pakolását kézzel?

Ember, mint írtam magánitalbolt. Ne egy Tescot, vagy Lidl-t képzelj már el! 🤦

Ja, szóval a több tonnás békák húzása, több kg-s zsugoros vizek, üdítők pakolása órákon keresztül az női munka?

Te se vagy normális. Anyádat állítsd már be árufeltöltőnek, utána pofázzál.

2023. aug. 27. 12:51
 35/89 anonim ***** válasza:
48%
Az az igazság, hogy a kigyúrt,sportos felvágós mercis,bmw-s celebek és városi proli társaik soha nem dolgoztak igazi fizikai munkát,eljárnak minditerembe, meg eszik az izomnövelő szereket,és önzően,felvágva mutogatják magukat 😄
2023. aug. 27. 12:54
 36/89 anonim ***** válasza:
100%

35

Szóval a szellemi munka nőies?

2023. aug. 27. 15:32
 37/89 anonim ***** válasza:
20%

Mert egy lusta dög lett az emberiség,visszakéne hozni a katonaságot,mert már embertelen amit a kényelmeségért teszünk...

Fiatal vagyok de rossz ránézni a generáciomra meg úgy az emberiségre.

2023. aug. 27. 17:17
 38/89 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt ne felejtsük el, hogy magyarok többsége dumálni nagyon tud, de borzasztóan lusta és igénytelen ember. Egyszerűen alig látni az utcán sportos nőt vagy férfit.

Szóval nem tudom, van-e értelme kiindulni egy olyan országból, ahol a lakosság nagy része egy hisztis proli, aki csak kifogásokat keresi.

Amúgy egyetértek. Lehet, hogy ma már nincs rá, de szerintem egyszerűen szörnyű, hogy mennyi löttyedt kövér férfit és nőt látok az országban.

2023. aug. 30. 15:11
 39/89 anonim ***** válasza:
6%

34:

:D

Hát már ne haragudj, de én ezzel inkább nem büszkélkednék, hogy 270ért légkondi nélkül emelget rekeszeket.

Az ilyen embereket baleknak hívják, és 10-20 év múlva meg is látszik majd rajta a sok emelgetés.

Az hozzászólásaid kb. olyanok, mint amikor a gyári melós jól kiosztja az programozót, hogy az nem igazi munka, amit végez.

"soha nem dolgoztak igazi fizikai munkát,eljárnak minditerembe"

és? aki ott tart, hogy 2023-ban fizikai munkát kell végeznie, nagy eséllyel nincs piacképes végzettsége, szóval ez inkább szégyen ránézve.

2023. aug. 30. 15:25
 40/89 anonim ***** válasza:
75%

"és? aki ott tart, hogy 2023-ban fizikai munkát kell végeznie, nagy eséllyel nincs piacképes végzettsége, szóval ez inkább szégyen ránézve."

Ha nem lennének fizikai munkások, te mit vásárolnál, ha boltba szeretnél menni, vagy esetleg netről akarnál rendelni? Azt valakinek ki kell pakolni, be kell csomagolni, el kell küldeni, ki kell szállítani..stb..

Furcsa, unokatesóm fizikai munkát végez, vállalkozó és köszöni szépen, szarásig keresi magát.

Ha lakást szeretnél építeni, te magad fogod azt megcsinálni, felépíteni, üveget készíteni, bekötni az áramot, közművesíteni...stb..

Ezeket mind fizikai munkát végző emberek csinálják..

Jól gondold meg, hogy mit írsz. Fizikai munkát végző emberek nélkül te meghalnál, mert te ezeket nem tudnád mind önmagad megcsinálni.

2023. aug. 30. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!