Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak jelentős részének...

A férfiak jelentős részének miért nincs igénye arra, hogy jó fizikai erőnléte legyen?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy -tisztelet a kivételnek- nem érdekli őket a sport, a mozgás, az aktív életmód, hanem inkább csak a nagy eszem-iszom, sörözés és kényelmes élet. Pedig ha meggondoljuk evolúciósan is azt volt a férfiak dolga, hogy vadászni járjanak és ott mindenképp szükség volt a jó fizikai erőnlétre. A történelemben is rengeteg háború volt, ahol szintén ezt kellett bevetni és amúgy önérzet szempontjából is szerintem fontos a jó kondi, hát mi mutatja, hogy az illető egészséges, potens, ha nem ez? A pocak?

2023. aug. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
23%

40:

fizikai munka alatt nem épp az ácsokat vagy villanyszerelő vállakozókat értettem, mondjuk sztem ez elég egyértelmű volt.

és olyat sem írtam, hogy lenézném az ilyen embereket.

Most azokról volt szó, akik pl. légkondi nélkül árufeltöltők egy boltba, ami nem az övék.

Az ne mondd, hogy 3 nyelven beszélnek vagy h mérnökök.

2023. aug. 30. 15:41
 42/89 anonim ***** válasza:
93%

Most jön az a rész, hogy próbálod menteni a menthetőt, próbálod itt kozmetikázni a hülyeségedet, amit ide kiírtál.

Teljesen felesleges.

Mivel egyértelmű volt, amit írtál, nem emeltél ki kivételnek senkit, így utólag ne akard megmásítani, amit az előbb írtál.

"aki ott tart, hogy 2023-ban fizikai munkát kell végeznie"

Ebbe MINDENKI beletartozik, aki fizikai munkát végez. Ebből nem fogsz kijönni jól, az biztos.

Magyarázkodhatsz itt, de teljesen felesleges. Te mindenkit lenézel, aki fizikai munkát végez, hisz az előbb írtad. Utána már próbálnád itt szépíteni a dolgokat, de hiába..

Egyébként bocsi, de van olyan, aki diploma után kénytelen elhelyezkedni ilyen helyen, mert nem talál azonnal munkát.

2023. aug. 30. 15:45
 43/89 anonim ***** válasza:
77%

42

A fizikai munkások sokszor a szellemi munkát végzőket nézik le, ld. 33-mas válasz. Nem tudom ez te voltál-e vagy sem, de gyanítom, hogy rád is igaz valamennyire

Az emberek szeretik követni a birkaszelemet és lenézni, ha valaki nem tartozik bele a csoportjukba, ennyi. Mindig is meg lesz egymásnak a lenèzése, felesleges ezem rugózni, eleve nem is ez volt a kérdés. Ez szól a 41-esnek is

2023. aug. 30. 15:50
 44/89 anonim ***** válasza:
69%

A 33-as nem én voltam, viszont nekem címezték.

Mindenki saját maga életének a kovácsa. Én nem nézek le senkit, mindenkire ugyanúgy szükség van, minden munkakörnek meg van a maga fontossága az életben.

2023. aug. 30. 15:53
 45/89 anonim ***** válasza:
95%
Sok nő csak addig törődik magával, amíg férjhez nem megy. Esetleg még 1-2 év. A férfiak is hasonlóak. Ma már nem kell vadászni és a háború sem ökölharc. Ha egyenesben érzi magát, a legtöbben elengedik magukat.
2023. aug. 31. 09:37
 46/89 anonim ***** válasza:
73%

Ha tudod, hogy a nők jelentős részét miért nem érdekli, tudod a férfiak okát is.

Abból feltételezem, hogy tudod, hogy csak a férfiak jelentős részére kérdeztél rá. Ha nem tudnád, azt kérdezted volna, hogy az emberek jelentős részét. Nos ugyanaz a válasz. Ne kérdezz olyat, amit tudsz, ez offolásnak számít. Inkább gondolkozz 3 másodperccel tovább és rájöttél volna magadtól, hogy ugyanazért, amiért a nők jelentős részét sem érdekli.

2023. aug. 31. 12:07
 47/89 anonim ***** válasza:
48%
Jól kiosztottak nagyokos kérdező. :D
2023. aug. 31. 12:48
 48/89 A kérdező kommentje:
Akkor hízzatok el és tespedjetek otthon a tv előtt. Ha nektek ez kell.
2023. aug. 31. 17:14
 49/89 anonim ***** válasza:
76%

48

Köszi, hogy megengeded.

2023. aug. 31. 17:16
 50/89 anonim ***** válasza:
23%
Azért a sport nem olyan egyszerű. A legtöbb ember reggel 6-kor kel, de későn fekszik, mert sok a ház körüli meló, otthon is dolgozik tovább a munkahelyi projekten, gyerek, feleség/férj van, akivel foglalkozni kell, fizikai melósnak nem is biztos, hogy marad rá ereje. Aztán a szellemi munka se mindig tuti, van hogy rendszeres a túlóra, sok a stressz is. A legtöbbek maximum hétvégén csinálnak valamit, akkor jutnak el odáig. Majd ha jóléti társadalom lesz egyszer itt is és nem hajtanak szét a munkában, akkor fognak az emberek sportolni, úgy mint ahogy láttam Svédországban, Dániában, Norvégiában, hogy nem rabszolgamunka van és van utána kedve meg energiája kimenni gyalogolni a külön gyaloglónak kiépített gyalogútra (nordic walking) meg ott olyan sportkomplexumok vannak, hogy nagyobbak, mint a mi stadionjaink. Alul konditerem van benne, egyéb fitnesz, szauna, masszázs, felette jégkorong pálya, körülötte futókörrel meg benti kosárlabda pályák és az oldalán nagy üvegablakok vannak, amiken keresztül látni, hogy minden délután, este tele van. Meg ott nem volt 50 év szocializmus, meg az ottani kapitalizmus nem szoci beütéső rablókapitalizmus. Ennyit erről. Kár rajta vitatkozni.
2023. szept. 20. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!