Milyen kellemes élményetek volt ezen a nyáron?
Sokat nevettem, sokat sírtam.
Sportoltam, tájakat nézegettem, beszélgettem.
Strandon nem voltam, dinnyét is alig ettem.
Fagyit viszont elég sokat.
Most sajnos semmi.
Ha sikerül őszre összeszednem valakit akkor eseménydús lesz, ha nem akkor nem. :D
Sokat túráztam az ország különböző részein.
Szigetköz, Bakony, Balaton. Sok szép élménnyel lettem gazdagabb.
Sikerült belepisilni egy sörösdobozba úgy, hogy nem ment mellé!
De a repülőnap látogatások is jók voltak és végre motoroztam a 9 hónapig készülő MZ Etz 250-esemmel is.
A szüleimmel sikerült végre sok időt együtt tölteni, ami egy olyan dolog, amire az elmúlt hónapokban aligha volt lehetőségünk. Sokat horgásztunk, felfedeztünk egy közeli tavat, ahova napozni mentünk párszor, illetve volt pár más egyéb kirándulás is. Új helyeken is jártunk, és részt vettem egy szuper projektben is, ami határozottan maradandó élmény volt.
Többször sikerült kilépnem a komfortzónámból, kipróbálhattam magam (számomra) új helyzetekben, és a visszajelzésekből kiindulva, remekül helyt is álltam.
Őszre még nincsenek kimondott terveim, pár sétától-kirándulástól eltekintve. A pár napja elkészült beosztásomból kiindulva elég húzós lesz a következő hónapom, szóval pihenni sem lesz sok időm :c A későbbiekre viszont még nincs rálátásom, de remélem jobb lesz, és több időm lesz a számomra fontos emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!