Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kiszoktatok lépni a komfortzón...

Kiszoktatok lépni a komfortzónátokból?

Figyelt kérdés
Hogy veszitek rá magatokat?
2023. aug. 25. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Ki. Rendszeresen. Nagy valószínűséggel ezért is vagyok jóval sikeresebb az átlagnál. Néha csak nézem ámulva, hogy mennyire balf#szok az emberek, hogy nem képesek semmit sem elérni.
2023. aug. 26. 08:01
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Lehetőleg nem. Mégis miért akarnám diszkomfortba keríteni magam sajátkezűleg!?
2023. aug. 26. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a Covid alatt szűkült be a komfortzónám, de valami hihetetlenül, és akkor már muszáj volt valamit kezdenem magammal. Pedig előtte sem volt sokkal fényesebb a helyzet.

Eleinte úgy oldottam meg, hogy közben nem voltam egyedül, mert elhívtam valakit magammal, majd egy idő után már csináltam önmagam. Ilyen volt pl. egyetemen a kötelező tesi, amit végül a kondiban teljesítettem.

Illetve nehézséget okozott (tudom, mennyire gáz, ezért is tettem meg mindent, hogy ezen is változtassak) idegenekkel való csevej, de néha a hosszabb beszéd is, előadások megtartása nagyobb közönségnek, meg hasonlók. Szóval többek közt, ezek miatt is mentem olyan szakra, ahol nekem is fontos a hatékony kommunikáció szóban is. Rövid idő alatt nagyon, de nagyon sokat sikeredett fejlődni, amire büszke is vagyok, de még mindig van hová eljutni.

A mostani munkám is olyan, ami mondjuk a gimis énemnek teljesen, egy az egyben komfortzónán kívül esne, és néha még a mostani énem is így van vele. Csak közben éreztem, hogy ezt muszáj megtennem, és fejlődnöm kell. Eleinte baromi nehéz volt, nem is mindig tetszett, de már úgy vagyok vele, hogy nagyon megérte és szükségem volt rá.

(remélem ilyesmi válasz is hasznos a kérdéshez)

2023. szept. 6. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!