Ti milyen módszerrel szoktatok kilépni a komfortzónátokból?
Értem itt például arra hogy elakartok utazni valahova egyedül, ami 2-6 órára van tőletek, vonattal kell menni,esetleg átszállni..stb
Hogyan győzitek le a félelmeteket hogy ha nem ültetek még vonaton, nem voltatok soha azon a helyen..stb?
Fogom magam és megcsinálom.
Nem gondolom túl a dolgokat, mert akkor csak töprengek rajta és nem lesz semmi. A lehető leghamarabb megvalósítom és csak annyit gondolkodom, tervezek rajta amennyit feltétlen muszáj. Ebben az esetbdn pl megnézném a pontos menetrendet, elmenteném hogy offline is meglegyen, megvenném előre a jegyet. Ez utóbbi mégjobban arra sarkalna, hogy megcsináljam, mert már fizettem is érte. Ha ezek megvannak még utazás előtti nap csekkolnám hogy változott valami vagy nem és annyi. Foglalkoznék mással, nem ezt gondolnám túl.
Utazáshoz én is összeállítok egy "menet tervet" hogy mikor van csatlakozás, busz, vonat, és milyen időközönként jár. Aztán megyek. Szeretek túrázni, kirándulni. Általában a legjobb, ha csak felkerekedem és megyek valamerre.
Volt, hogy gondoltam egyet és Budáról eltekertem Visegrádra. Vagy kimentem Esztergomba és Szentendréig visszagyalogoltam. Ugyanez Mátrában, Pilisben.
Vagy meglett a jogsim, és szinte görcsöltem, mielőtt autóba kellett ülnöm. Egyszerűen fogtam és kitűztem célokat, elmegyek ide-oda. Hogy szokjam a vezetést, mára egész jól megy.
Vagy munkában voltam úgy, hogy semmire nem mondok nemet, sőt keresem az új feladatokat, célokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!