Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, ha valaki nem szereti...

Az baj, ha valaki nem szereti ünnepelni a szülinapját?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok vagyis csak nagyon szűk családi körben fogadom el, hogy ünnepeljük, de nem szeretem a felhajtást vagy hogy ajándékot vegyenek nekem. A rokonságban meg a baráti körben is sokan akkora dolgokat csinálnak ebből, hogy ebédet vagy vacsorát is készítenek a vendégeknek, nem csak tortát és persze akkor a nagy ceremónia meg ajándékok. Én nem a pénzt sajnálom, de szerintem ez felesleges főleg felnőttként. Gyerekkorban még oké, mert örül a gyermek az ajándéknak és a köszöntésnek, de felnőtt embernek már azt sem tudja az ember mit adjon.

2023. aug. 25. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj, ha valaki így viszonyul hozzá. Én is ilyen vagyok amúgy- Nekem mindig is sok volt a gondolat, hogy mondjuk beülünk ebből az alkalomból egy étterembe, vagy elmegyünk valahová pár éjszakára.

Nagyon, nagyon szűk körben szeretem csak, bár már ezt is egyre kevésbé, az ajándékozás sem nagy kedvencem. Adni oké, kapni már nem mindig.

2023. aug. 28. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a születésnapomat ünnepelni,utálom.Nagyon max szűk családi körben.De ha valaki szóban vagy írásban felköszönt az is bőven elég.
2023. okt. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!