Mi a tervetek az utolsó nyári hétvégére?
Figyelt kérdés
Mivel szándékoztok eltölteni a nyár utolsó hétvégéjét?2023. aug. 25. 11:53
11/17 A kérdező kommentje:
köss bele...
A normális emberek értik. :)
2023. aug. 25. 12:37
12/17 anonim válasza:
Most nincs tervem társas programra.
Hetekig minden hétvégén volt valami, köztük kétszer 3-4 napos utazás barátokkal, két egyéb alkalommal nálam aludtak.
Már azóta volt egy üres hétvégém, de itt jön ki a magamnak valóságom: kell még egy.
Van egy célom, amire készülés elvisz legalább fél napot, itthoni munka 2-3 órát, apumhoz talán átmegyek (láncdohányzik, engem le akar itatni és maga is vedeli a sört, hosszan panaszkodik a munkájáról és rám nem kíváncsi), erősítés, futás.
Próbálom átvészelni a hőséget.
13/17 anonim válasza:
Takarítani akartam, de rájöttem, hogy holnap van a búcsú minálunk. Szal még vacillálok. :)))
14/17 anonim válasza:
Napközben próbáljuk majd átaludni a meleget, éjszaka meg filmezés, gaming.
16/17 anonim válasza:
Szombaton 12 órázom, de cserébe a vasárnap az enyém, és úgy néz ki, lesz egy családi kirándulás, végre.
17/17 anonim válasza:
A nagy semmivel,úgy mint a többi nyári hétvégét,mármint nem megyünk
sehova szokás szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!