Fiatalok mi a tervetek hétvégére?:)
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 12:38
1/15 anonim válasza:
Szerintem iszom meg witcherezek.
2/15 anonim válasza:
Mindjárt nézem a Manchester United meccset, majd este 20:30-kor mozi, holnap meg pihenés.
3/15 anonim válasza:
Takarítás, aztán megyek haverokhoz játszani valamit.
4/15 anonim válasza:
Takarítani kéne. Utána keresek vmi jó filmet.
6/15 anonim válasza:
10. sörnél tartok.Estére a terv 20 lesz.
haverokkal iszogatunk, aztán kiderül merre megyünk.
7/15 anonim válasza:
Sajnos nem tudok menni sehova pedig az volt a terv...40 ezret kell fizetnem holnap egy tanfolyam részletére, szóval kicsit elcseszte a hétvégét.
8/15 anonim válasza:
Semmi .:) Ez a legjobb. :):) Csak ülök itt nyugiban. :):) Max még elmegyek sétálni. :):) De előre eltervezve konkrétum nincsen. :):):)
9/15 anonim válasza:
Egy projekten dolgozunk osztálytársammal, már elég közel van a határidő, szóval bele kell húzni. Ezen kívül nem terveztem semmi különöset, kb. minden hétvégén itthon döglök.
10/15 anonim válasza:
Nemtom a 29N neked még fiatal-e, de én pl. csinálom a kaját, majd bicózni fogok, mert faszán felázott a helyi kis trailünk..
Inni ne igyatok annyit, szar lesz belehalni meg előtte dögledezni betegségekben! Sokkal élvezetesebb arccal levenni néhány, beborulni az ugró mögé a bokorba! Menjetek ki és éljetek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!