Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki sosem unatkozik, annak mi...

Aki sosem unatkozik, annak mi a munkája és mit csinál szabadidejében?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

SCM

filmek, sorozatok, gamelés, autó

2023. aug. 25. 08:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Munka: Informatikus

Hobbik: olvasás, túrázás, kertészkedés, videojátékok, társasjátékok, fotózás, filmnézés, programok.

Bárcsak lenne annyi időm hogy unatkozhassak :D

2023. aug. 25. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Kertes házunk van.
2023. aug. 25. 09:21
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Reggel 5-kor kelek. Kutya kivisz, pisilni stb. 5:30 kor séta a pékségbe. 6kor kel a feleségem. Kávé, beszélgetés. 7 kor az asszonyka elmegy dolgozni. Reggelizek. 7:20 körül séta a kutyával. Kb 1 óra. Utána kis itthoni házi munka. Ma 2 adag mosás. Tegnap fűnyírás. Majd 10:30 kutya behoz. 14 ig pihi. 14 után kutyával kimenet. Kb addig amíg a feleségem haza nem jön. Ilyenkor kint fejtek, Sudoku. 5 után , beszélgetés kaja, meccs, vagy filmnézes. Majd este van.. . Ha normális idő lesz. Tehát nem harminc akárhány fok, akkor akár 3 szor is sétálok napközben a kutyával. Pl reggel. Délután 2 körül s esetleg este 7 körül. Így telnek a napjaim. Szinte sosincs időm unatkozni.

Üdv: egy rokkantnyugdíjas

2023. aug. 25. 09:24
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nincs ember, aki ne unatkozna néha. Ja de, akiknek gyerekük van, azoknak biztos nincs idejük rá.

Nekem 8 órás munkám van, mellette egy nagy házban lakok kerttel, takarítás + kertészkedés, hobbijaim a kondizás, olvasás, pasizás (nem viccelek), barátokkal lógás, de így is simán van, hogy unatkozok. Most fogok elkezdeni munka mellett egy újabb képzést.

2023. aug. 25. 09:25
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Könnyű fizikai melót végzek, napi átlag 6-7 óra szabadidőm van, plusz a hétvégék, itthon játszom, olvasok, főzök, barátokkal chatelek vagy találkozom, takarítok, gyakorizok, sorozatozok. Nem szoktam konkrétan unatkozni akkor sem, ha épp semmi “hasznosat” nem csinálok. Majd szeptembertől beiktatok még egy hobbit, csak múljon el végre ez a pusztító meleg, mert mindenképp valami heti 1-2x eljárós programot szeretnék.
2023. aug. 25. 10:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Hidd el 2es nem akarsz te olyan sok szabadidőt :D
2023. aug. 25. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Én tényleg nem tudom elképzelni, hogy lehet unatkozni. Annyi mindent lehet csinálni.

Olvasni szoktam sokat, filmet nézek, kirándulok, úszni járok, rajzolok, meg mindig adódik valami jó program, ahová elmegyek, ha belefér az időbe. Ha már mindenhez fáradt vagyok, akkor játszani szoktam ilyen kis nyugis játékokkal xbox-on. Ja meg társasozni is szoktunk barátokkal, koncertre menni, felfedezni új helyeket, ilyesmi. Meg mindig találok valami új hobbit, amit ki akarok próbálni tart amíg tart, de elvagyok velük.

2023. aug. 25. 10:44
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Hat pedig te csinalsz valamit rosszul, mert kb lehetetlen a mai világban unatkozni, hacsak nem valahol egy eldugott tanyan élsz egyedul.
2023. aug. 25. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általában az időhiány a gond.

Munka szoftverfejlesztés.

Napi szintű sport.

Nyelvtanulás.

Növénylocsolás és bicskanyitogatóan minimál házimunka.

A neten olvasgatás, videónézés arról, ami érdekel, sport, vonatok stb

2023. aug. 25. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!