Vannak már őszi terveitek? Mik azok akiknek van?

Istenem de várom az őszt..🥰
Már elég ebből a kániKULÁból…

Élvezni, hogy bármikor kinyithatom az ablakot, bármikor csinálhatok kereszthuzatot, délben vagy a délután közepén is lemehetek futni (viszont a kaputól-kapuig időszakot nem várom).
Nekem hangulatos a köd, a nap nem bánom, ha nem süt, unom már a redőny mögötti munkát, amikor nem látok ki az ablakon.
Hangulatos fényeket fogok csinálni a lakásban.
A születésnapomra egy kirándulást tervezek barátokkal.
Remélem, hogy ősszel már felmondási időben leszek, mialatt szervezhetem a kiköltözésemet.

Van egy állatpark, amit tavaly pont Halloween-kor látogattunk meg, és szépen belecsöppentünk egy ilyen tematikus rendezvénysorozatba, szóval elég nagy esély van arra, hogy idén is visszalátogatunk.
Ettől eltekintve, remélhetőleg, lesz pár kirándulásunk, megnézünk pár vásárt & kirakodóvásárt is. Már egy ideje őszies hangulatom van (én magam sem értem miért is), szóval biztosan lesz majd tökfaragás, kísérletezem majd őszies receptekkel, nézek Halloween-es filmeket, sorozatokat és elmegyek majd pár erdei sétára.
Az ősz nagyja a gyakorlatomról fog szólni, szóval olyan extra nagy terveim nincsenek, mivel nem is tudom most megsaccolni, mennyi időm marad majd ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!