Vannak már őszi terveitek? Mik azok akiknek van?

Tartani az étrendet, tartani az edzéseket.
Semmilyen más tervem nincsen.

Nincsenek kifejezetten ősziek, Hajdúszoboszlóra szoktam menni október-november környékén áztatni magamat a nagyanyókkal/papókkal a termálvízben, ez idén is tervben van :D
Ezen kívül szeretnék beiktatni a heteimbe egy programot, ami vagy sport egy barátnőmmel, vagy egy nyelvtanfolyam, ez csak annyiban őszi, hogy ebben a melegben nincs kedvem semmiféle fix eljárós programhoz, elegek a spontán dolgok bőven, majd még eldöntöm vagy döntjük, mi legyen, mert a közös sport már téma egy ideje. (Csak nem tudtunk megegyezni, mi legyen, meg hol, mert messze lakik.)
Nagyon messze?
Mert akkor bicajozhatsz.

Tornázzatok zenére.
Az most elég divatos. :D

Nem tudom mennyire vehető őszi tervnek. Mivel nyáron nem jutottam el odáig így szeptember 12-ére van betervezve egy fix programom. Át fogom úszni a Dunát.
Kellemesebb lett volna nyáron melegebb vízben de ha szerencsém lesz 15 foknál nem lesz hidegebb a víz. Az Adriai tengerben meg már úsztam amikor 15 fokos volt szóval az tűrhető.

Húha. Régebb voltak amikor egyetemista voltam. Nagyon szerettem listát írni a tipikis őszi dolgokról, mint egy nagy őszi séta azon tájt amikor minden narancsba borul, forrócsoki, almáspite, Gilmore Girls, kötött pulcsik előrámolása, stb. stb..
Most hogy egyszerre fogom kezdeni a munkát és az egyetemet (2.) nem tudom mennyi időt tudok majd rájuk szánni. Minden esetre almáspite fixen lesz valamikor és főzés-takarítás közben jöhet a Gilmore is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!