Hidegvízzel nedvesíts be törölközőket és csavard magadra. Kubában ezt csinálják a nagy melegben.
2023. aug. 22. 23:32
2/27 anonim válasza:
Persze, nem is fogok tudni aludni egyhamar szerintem. Megrázó eseményeket nézhettem ma végig.
2023. aug. 22. 23:34
3/27 anonim válasza:
Hat persze.én se bírom a meleget
2023. aug. 22. 23:36
4/27 anonim válasza:
Mi történt, Pityóka? Akarsz róla beszélni?
2023. aug. 22. 23:37
5/27 anonim válasza:
Nem igazán van rajta mit firtatni, de igazából annyi, hogy az ablakomból nézhettem végig széles vászonba ahogy elszállítanak egy holttestet és ahogy helyszínelnek a rendőrök. Tegnap még találkoztam az illetővel. Nekem nem volt hozzátartozóm vagy ilyesmi, de mégis elég rossz érzés volt ezt így végig nézni. Ez így pár órája történt.
2023. aug. 22. 23:42
6/27 anonim válasza:
Huh, nekem a szobámon 2 nagyon nagy ablak van.. Hiába van leengedve a redőny, borzalmasan átmelegszik a szobám, mivel ide tűz a Nap egész végig napközben.. Nem tudok ilyenkor sem aludni, mert még az ágyneműm is langyos, sőt!! az ágyam mellett tartok egy palack vizet, és sokszor az is langyos lesz. Hiába megy a ventilátor, megsülök.. Szóval átérezlek, kérdező:D
Elméletileg jövőhéttől valamivel hűvösebb lesz..
2023. aug. 22. 23:46
7/27 anonim válasza:
Sziasztok, én is megsülök. Klíma, ventilátor ment, mégis meleg van. Kint semmi levegő, rosszabb, mint bent.
2023. aug. 22. 23:49
8/27 anonim válasza:
Nálam most nincs annyira meleg, de aludtam koraeste, és most nem vagyok álmos. Tegnap sokkal jobban éreztem hogy meleg van éjszaka. Persze megy a ventilátor, de nem szeretem ha nagyon az arcomba fúj, megfájdul a szemem.
2023. aug. 23. 00:05
9/27 anonim válasza:
Elviselhetetlen több mint egy hete ez a pokoli meleg, mondom ezt úgy hogy megy a klíma egész nap, és még így is meleg van. Elmúlt éjfél, kinyitom az ablakot és a meleg jön be, van kinn vagy 27 fok ilyenkor is, rettenetes... És nincs vége.
2023. aug. 23. 00:08
10/27 anonim válasza:
Nekem borzasztóan melegem van. Póló nélkül vagyok, lány létemre és egyszerűen megsülök így is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!