Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megváltozni?(ne...

Hogyan tudnék megváltozni?(ne írjátok, hogy ne akarjak megváltozni, mert én meg akarok)

Figyelt kérdés
Alapvetően egy csendes, visszahúzódó lány vagyok. Sokat olvasok, naplót írok, tehát ez a full kis tipikus nyomi lány vagyok. A családom nagyon normális, és a barátitársaságom is. Mostanában NAGYON elkezdtem vágyakozni erre a tipikus “mai mindent mutogató, nike pro-s nacis tini lány vagyok, aki mindent leszar és minden pasinak tetszeni akar/kirváskodik előttük”. Egyrészt nem tudom hogyan kezdjek hozzá, másrészt attól félek, hogy a barátnőm csalódna bennem, mert régebben mindig a pont ilyen embereket szidtam neki. Viszont úgy érzem, ha ezt nem tapasztalom meg milyen, akkor nem fogok igazi tinédzser életet élni.

2023. aug. 21. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Ha ilyen vágyaid vannak, mindenképp próbáld ki mert a "nyomi" dolgaid lehet eddig nem az igazi éned részei voltak, lehet csak azért csináltad mert úgy érezted ezt várja el a környezeted. Aztán utána lehet rájössz hogy a "nyomiban" érzed magad jobban. Vagy lehet pont kisk.rvaként érzed magad jól. Amíg nem próbálod ki, nem tudod. Amúgy a "nyomi" az valójában nagyon is tisztelni való, nem nyomi egyáltalán, és kisk.rvának is szuper dolog tud lenni. Más út, más előnyökkel és más problémákkal. Mindkettőben lehet szenvedni is, és mindkettőt lehet élvezni is.

Csak vigyázz hogy ne elvárásból vagy "divatból" csináld, mert akkor boldogtalan leszel bármelyikben.

2023. aug. 21. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Például kezd ugy, hogy feltöltesz ide pár, szuperszexi, villantos, csücsöritős képet.
2023. aug. 21. 15:50
 13/14 gabor49 ***** válasza:
de minek átvaltozni van akinek az olyan csajok jonnek be mint te
2023. aug. 22. 07:28
 14/14 anonim válasza:
0%
Ismerős érzés. nem fogsz tudni megváltozni, ha próbálnál, csak rosszul éreznéd magad a bőrödben. Inkább próbálj ki valami újat, sport, szakkör, tánc, ahol megismerkedhetsz új emberekkel, az is rengeteg újat tud hozni az életbe. Ha érdekel a spiritualitás, asztrológiai tanácsadást is javaslok, nekem ilyesmi téren is tudtak támpontot adni.
2023. szept. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!