Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van hogy a nyaralásról...

Miért van hogy a nyaralásról valaki napokat beszél van aki meg annyit mond: milyen volt? jó.

Figyelt kérdés

Van aki napokat pofázik mindenkinek (ha érdekli az illetőt ha nem...) a nyaralásról és fotók és videók és face bejegyzések stb... és teljes beszámoló ki merre mikor kivel mennyiért stb..

Van aki meg bejön a nyaralás után megkérdezzük milyen volt? Válaszol: jó.

és ezzel téma zárva.

Miért van ez a

diszkrepancia?

2023. aug. 21. 08:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Mondták már, hogy nem vagyunk egyformák? Ilyen egyszerű a kérdésre a válasz.

Miért baj az, hogy különbözőek vagyunk? Legalább nem unalmas a világ.

2023. aug. 21. 08:50
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindenkinek fontos a felvágás és dicsekvés vagy az,hogy mások értékitélete mérje a nyaralása értékét.
2023. aug. 21. 08:51
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Mert vannak bőbeszédű és vannak szűkszavú emberek.

Kérdező, te autista vagy? Vagy szellemi fogyatékos? Mert kb. tőlük várnék ilyen kérdést.

2023. aug. 21. 08:54
 4/22 anonim ***** válasza:
40%

Magyarországon az volt(?) jellemző a kispolgárságra,hogy 50 hét munka kuporgatása mellett 2 hét nyaralás.

Egy egész évre megvolt így az ok,hogy a szomszédaid felnézzenek és irígykedjenek rátok.

2023. aug. 21. 08:55
 5/22 A kérdező kommentje:

"Nem mindenkinek fontos a felvágás és dicsekvés"

És akkor ÉN miért keltek megütközést? Ugyanis én még a "jó" kollegánál is szűkszavűbb vagyok.... milyen volt a nyaralás? Nem voltam nyaralni. csá.

ez a válaszom.

és el vagyok könyvelve bunkó antiszoc parasztnak.

6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki más? Én például képet sose teszek Facebookra, nem látom értelmét. De mikor utána osszejovunk a csaladdal, megszoktuk beszélni mi milyen volt.
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Van, akivel sokat tudok róla beszélni, van, akivel meg nem. Tudod, egy ideje meguntam azokat, akik csak nyavalyognak, hogy ide mennének, oda mennének, pedig pénzük és idejük is lenne, nekik nem mesélek hosszan, meg azoknak sem, akikkel nem vagyok olyan közeli kapcsolatban.
2023. aug. 21. 08:57
 8/22 anonim ***** válasza:
79%

"csá"

vs.

"és el vagyok könyvelve bunkó antiszoc parasztnak."

Talán, mert az vagy a stílusod miatt?

2023. aug. 21. 08:59
 9/22 A kérdező kommentje:
A gyengébbe kedvéért: a csá-t csak itt írtam oda, a valóságban nem fűzöm hozzá....
2023. aug. 21. 09:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként attól is függ, hogy ki kérdezi. Ha pl egy kolléga (kb udvariassagbol), nem kezdem neki ecsetelni, annyit mondok, jó volt köszi .

De ha egy közeli barát, családtag, akkor lehet, hogy jobban kifejtem.

2023. aug. 21. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!