Kezdőoldal » Utazás » Európa » Máltai nyaralásról kinek mik...

Máltai nyaralásról kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Milyenek a szállodák, a tenger, az árak, a programlehetőségek? Mikor érdemes menni? Szállodában vagy étteremben érdemes inkább étkezni?
2023. jan. 7. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Te soha nem jártál még a faluhatáron túl?
2023. jan. 7. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

- Magánvélemény -

Szerintem egy ritka unalmas desztináció, nekem egyszer bőven elég volt. Valletta óvárosa is csak képeslapról néz ki jól. Igazából a város szép, de nyáron elözönlik a turisták és lépni is alig lehet a sok némettől, angoltól, (korábban oroszok is). A sziklás tengerpartok közt lenne menő, de ami pihenés ott német idióták hordái vannak, ami fiatalos ott meg pihenni nem lehet. Partira viszont Ibiza jobb választás. Vagy Zakyntos, vagy igazából bármi. Számomra Málta unalmas volt, nem nagyon adott semmit. Az árak cserébe nem olyan botrányosan magasak, mint mondjuk Mykonoson, de kb. Tenerife szintjén van. Szállodákról, éttermekről, programokról nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom hány éves vagy, kikkel mennél, mennyi időre és mikor, meg milyen igényeitek vannak.

2023. jan. 7. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 köszi a választ! Párommal mennénk olyan helyre, ahol még nem voltunk. A vad bulizásból már kinőttünk, de iszogatni, táncolni szeretünk. Ő búvárkodni, jetskizni szeret, én kirándulni, napozni. Szóval olyan hely kéne, ahol ezeket mind lehet. Képeken Málta tök jól néz ki, azért tetszett meg.
2023. jan. 7. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Máltát te max. térképen láttad.

2023. jan. 7. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!