Máltai nyaralásról kinek mik a tapasztalatai?
- Magánvélemény -
Szerintem egy ritka unalmas desztináció, nekem egyszer bőven elég volt. Valletta óvárosa is csak képeslapról néz ki jól. Igazából a város szép, de nyáron elözönlik a turisták és lépni is alig lehet a sok némettől, angoltól, (korábban oroszok is). A sziklás tengerpartok közt lenne menő, de ami pihenés ott német idióták hordái vannak, ami fiatalos ott meg pihenni nem lehet. Partira viszont Ibiza jobb választás. Vagy Zakyntos, vagy igazából bármi. Számomra Málta unalmas volt, nem nagyon adott semmit. Az árak cserébe nem olyan botrányosan magasak, mint mondjuk Mykonoson, de kb. Tenerife szintjén van. Szállodákról, éttermekről, programokról nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom hány éves vagy, kikkel mennél, mennyi időre és mikor, meg milyen igényeitek vannak.
Máltát te max. térképen láttad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!