Miért nevettek? Ezek után hogy ne legyek szégyenlős? 18f
Figyelt kérdés
Ma voltam kirándulni, nem kicsit melegem volt, de számítottam erre és be volt tervezve egy tó is a túra közbe. Nem voltak sokan olyan 10-en, abból 3 csaj meg a kutyájuk 20 méterre mellettem, törülkőző körbeteker majd gatyacsere. Mikor már felfrissültem és megszáradtam vissza kellet cserélnem a cuccomat. Annak ellenére hogy szégyenlős vagyok gondoltam nem fogok szarozni a vizes törűlközőmmel, leszek igazi férfi és a szégyenlőségemet se ártana egy kicsit leküzdeni. Gatya le, majd alsógatya fel utána rövidnadrág. Na a csajok elkezdtek rajtam kacarászni 😞 Nem tudom mi volt annyira vicces nekik hiszen oldalasan/háttal álltam. Maga a szituáció hogy pár másodpercre csak egy baseball sapka volt rajtam? Vagy lehet a gatyám? Egy világos csíkos fecskealsóm volt; de könyörgöm túrára, sporthoz mit vegyek fel??? Nem udvarolni megyek oda. A vége az lett hogy tök zavarban voltam és főtt a fejem, ráadásul ezt látták is rajtam.2023. aug. 20. 21:42
21/26 anonim válasza:
A fiatal csajok mindenen vihognak.
ezen ne görcsölj.
22/26 anonim válasza:
ne viccelj, nincs ebben semmi. ne foglalkozz vele.
23/26 anonim válasza:
Nem veled volt gáz, hanem a csajok viselkedésével.
Olyan "tipikusch magyarosch" volt...
24/26 anonim válasza:
Amit a csajok csináltak, az nagyon gáz. Főleg h elfordulva vetted át, ráadásul előtte meg ők monokiniztek. Én azt tudnám még elképzelni, h tetszett nekik a látvány, és egyik cukkolta a másikat valamivel (pl. "szólítsd meg, hátha reflexből felénk fordul és akkor láthatjuk a kolbászát"
31/F
25/26 anonim válasza:
szóval: ne, határozottan ne legyél szégyenlős. elfordulás nélkül is öltözhettél volna egy ilyen helyzetben, sajnos a csajok bolondok egy kicsit esetedben.
26/26 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem nagy cucc, nyugi. Arra gondolj, hogy ez a jelenet 5 év múlva fog e számítani? Befolyásolja e az életed. Ebben semmi ciki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!