Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fel akar hívni, de utálok...

Fel akar hívni, de utálok telefonálni, hogy mondjam meg, hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés

friss ismeretségbe kerültem valakivel egy közösségi oldalon, amiből lehet később munkakapcsolat lesz.

nem "olyan" ismerkedésről van szó, amúgy ő is lány.

de én utálok telózni, hónapok óta nem is beszéltem ott senkivel, csak a legszűkebb családdal, akkor is csak azért ha elutaztak, h. odaértek-e.

nem tudom mit mondjak ennek az illetőnek? elkérte a mobilszámomat rögtön, és fel akar hívni, h. beszéljünk vmilyen ügyben, ami később munka lehet, ez most nem lényeg.

hanem hogy én nem szeretnék telózni, de nem tudom hogy mondjam meg, hogy ne nézzen hülyének, vagy ne sértődjön meg.

amúgy a mobilszámomat azért sem szeretem kiadni, mert akkor bármikor hívhatnak, míg Facebookon én döntöm el, mikor reagálok, vagy reagálok-e egyáltalán.

2023. aug. 20. 13:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Próbáld megbeszélni Vele, hogy neked egyelőre az írás felel meg, mert az megmarad, nyomon követhető, mindenkinek tiszta, ki mit vár el. Ezzel talán még precízebbnek is gondol. De készülj fel rá már most, hogy egyszer nem kerülheted el a beszélgetést.
2023. aug. 25. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!