Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 31 évesen csak az alkoholnak...

31 évesen csak az alkoholnak és független szabadságnak élek, tudom hogy káros ez az egész, de nem érdekel, talán majd magányosan és betegen megöregedve, kapaszkodnék a legutolsó fűszálba is?

Figyelt kérdés

Elegem lett az anyagias, mocskos emberekből, ha nem tanultál akkor senki vagy, mindenki nagyra vágyó, csak a jót és szépet engedik magukhoz közel, a valóságról meg nem akarnak tudomást venni.

Többre tartok egy kutyát, mint embert.

2023. aug. 18. 23:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A féktelen fogyasztásnak hamarosan vége, köztük a kontrollálatlan ivászatnak is.
2023. aug. 19. 15:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Phoney örülök hogy írtál, régóta tagja vagyok az oldalnak, így nagyjából képben vagyok az írásaiddal.

Sokszor előfordul hogy 3 hétig semmit nem iszok, utána meg ha tényleg semmi dolgom akkor 12 óra alatt 1 üveg bor, majd ha már kezd kimenni akkor néhány sör.

Szerintem erősen hangulat függő hogy mikor válok egy gátlástalan valakivé, majd amikor kialszom, magamhoz térek, mint ha mi sem történt volna töltöm a napjaimat tovább, tök értelmesen.

2023. aug. 19. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

9, a függőség is működhet így.

Pl én amikor próbáltam letenni a cigit, 3 hétig is bírtam, utána jött az, hogy rá kellett gyújtanom.

2023. aug. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!