Belegondoltatok, mennyi holttest van a Dunában , mennyi minden, ami hozzájuk tartozik ? Ruhák , cipők , esetleg vér ? Ha valaki inna a Dunából , fertőzést kapna emiatt ? Emberi szervek is vannak benne.
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 19:49
1/11 anonim válasza:
A víz mennyiségehez mérten elhanyagolható a halott emberek hatása.
2/11 anonim válasza:
Nincs sok test a folyókban, és az is lebomlik idővel. A folyamatosan beleeresztett tisztítatlan szennyvíztől lenne okod tartani, mástól nem. Többek között ezért is nem ajánlott vagy tilos nagyvárosok folyószakaiban strandolni, mert nem egészséges.
3/11 anonim válasza:
Azok már a Fekete-tengerben vannak.
4/11 anonim válasza:
Egy-két jobb orvosnak kellene megmutatnod magadat!!
5/11 anonim válasza:
Beleszarsz az ivóvizedbe és te emiatt aggódol?
6/11 anonim válasza:
A Duna folyamatosan folyik, megújul, nincsenek benne a halottak, akik valamikor belefulladtak
7/11 anonim válasza:
Jól látod kérdező!
Igazából üresek a temetők, mert minden hulla titokban a Dunában van.
8/11 anonim válasza:
Sosem ittam szándékosan vizet a Dunából, de mivel fürdeni, úszni szoktam benne, előfordul, hogy időnként nyelek egy kis vizet.
Hajnal háromkor az aluljáróban vásárolt kajától már jött rám a fosás, de attól, hogy lenyeltem egy kis Duna-vizet, még sem. Viszont az nekem is egy félelmem, hogy egyszer majd belebotlok valami testrészbe, vagy akár állati tetembe, ami még nem bomlott el és esetleg elakadt valamiben.
9/11 Metionin válasza:
A Szamos mellett nőttem fel, minden évben fogtak ki hullákat, szóval ott belegondoltam időnként. Szerintem a legtöbb folyóban vannak emberi maradványok de ha itt tartunk, akkor állati is meg még egy csomó minden más.
10/11 anonim válasza:
Elbomlanak. Tehát nem az van, hogy egyre több a hulla a vízben, mert idővel "fogynak" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!