Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van, aki nem szeret nyaralni?

Van, aki nem szeret nyaralni?

Figyelt kérdés
Elmenni, ismeretlen helyre, milyen lesz a szállás, stressz az út is.

2023. aug. 16. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Ti tényleg csak azt a formáját ismeritek a nyaralásnak hogy " 1 hétig fekszel a tengerparton millió ember között"?

Ha ezt nem szeretitek, miért nem csináltok mást? Ezer féle módja van még a nyaralásnak.

Menjetek el egy erdei faházba pl.

Mi párommal mindig autós "túrát" csinálunk nyaraláskor. Vagyis ebből áll a nyaralás. Bejártuk már autóval egész Görögországot, Krétát, Szicíliát, Olaszország déli részét, Amerikában végig mentünk a 66-os úton...

Igen én sem szeretek sok ember között lenni, ezért nem megyünk egy felkapitt horvát tengerpartra, hanem kettecsként autókázunk egész nap, ahol van valami látványosság ott megállunk. Baromi jó dolog, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

De nyilván ez is csak egy opció, kb bárhogy/bárhol lehet nyaralni.

2023. aug. 17. 05:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Eddig mindig kirándulós volt, itthon, az még jó volt, nekem is a tengerparttól ment el a kedvem. Végülis csak a napot, vizet és embereket utálom.
2023. aug. 17. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha a nyaralás alatt azt érted, hogy egy 35-40 fokos, kitömött helyen unjam magam szrrá egy nyugágyon, akkor utálom.

Ha menni-menni-menni lehet, kisebb pihenésekkel, amúgy lehetőleg nagyon max 20-25 fokban, akkor jöhet!

De igen, ott is 3-4 napra inkább.

Nehezen is mozdulok ki idegen helyre, ahol ugyan barátokkal, de non-stop emberek között leszek.

Meg az a bajom, hogy ok, kirángat a hétköznapokból, de a szeretett hobbijaimból is.

Azért tényleg szívesen mozdulok ki, de rövidebb időre, nehezen veszem rá magam és ne a vízparton unatkozásról, megsülésről szóljon.

2023. aug. 17. 09:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én
2023. aug. 17. 09:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek és nem is megyek sosem. Örülök, ha otthon lehetek csendben , egymagam , nem igénylem, hogy elköltsek egy rahedli pénzt, ismeretlen emberekkel üljek egy zsúfolt étteremben , hallgassam a kiabálást a strandon , a zajt. Én nem is értem , mi ebben a pihentető, komolyan. A saját ágyamban tudok csak aludni , wczni se tudok idegen helyen , utálom az ezekkel járó kínlódást. Nekem szendedés az egész , egyszer voltam 8 napot nyaralni , életem legfárasztóbb, legrosszabb hete volt. Soha többet nem megyek sehova. Nekem az a nyaralás , ha itthon lehetek szabadságon , olvasgathatok , aludhatok sokáig , főzhetek tápláló ételeket , mert van időm erre , nem úgy, mint hétközben, nem kell az embereket elviselni , hallgatni a baromságaikat. Este esetleg elmegyek sétálni , nézem a csillagokat , stb.
2023. aug. 20. 19:22
 16/22 A kérdező kommentje:
A nyaralás az minden, csak nem pihentető, igazad van.
2023. aug. 21. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
"Ha nem lenne egy alapbetegségem, ami sokmindenben befolyásol, pl.: ebben is, akkor mennék szívesen össze-vissza." - Nekem is van egy alapbetegségem. Én pénztelenség szindrómában szenvedek. Emiatt nincs nyaralás.
2023. okt. 1. 02:43
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
#11 Talán azért mert örülnek, hogy egyáltalán volt pénzük elmenni nyaralni. Programokban részt venni plusz költség és sokan nem engedhetik meg maguknak így marad a tengerpart akár tetszik akár nem. Vagy ez vagy nem mennek nyaralni.
2023. okt. 1. 02:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18

Lehet túrázni bicajjal, gyalog, várost nézni se csak úgy érdemes, hogy mindenhova bemész (sőt).

2023. okt. 1. 08:16
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Leszavaztatok azért mert nincs pénzem. Kedvesek.
2023. okt. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!