Van, aki nem szeret nyaralni?
Ti tényleg csak azt a formáját ismeritek a nyaralásnak hogy " 1 hétig fekszel a tengerparton millió ember között"?
Ha ezt nem szeretitek, miért nem csináltok mást? Ezer féle módja van még a nyaralásnak.
Menjetek el egy erdei faházba pl.
Mi párommal mindig autós "túrát" csinálunk nyaraláskor. Vagyis ebből áll a nyaralás. Bejártuk már autóval egész Görögországot, Krétát, Szicíliát, Olaszország déli részét, Amerikában végig mentünk a 66-os úton...
Igen én sem szeretek sok ember között lenni, ezért nem megyünk egy felkapitt horvát tengerpartra, hanem kettecsként autókázunk egész nap, ahol van valami látványosság ott megállunk. Baromi jó dolog, én mindenkinek csak ajánlani tudom.
De nyilván ez is csak egy opció, kb bárhogy/bárhol lehet nyaralni.
Hát ha a nyaralás alatt azt érted, hogy egy 35-40 fokos, kitömött helyen unjam magam szrrá egy nyugágyon, akkor utálom.
Ha menni-menni-menni lehet, kisebb pihenésekkel, amúgy lehetőleg nagyon max 20-25 fokban, akkor jöhet!
De igen, ott is 3-4 napra inkább.
Nehezen is mozdulok ki idegen helyre, ahol ugyan barátokkal, de non-stop emberek között leszek.
Meg az a bajom, hogy ok, kirángat a hétköznapokból, de a szeretett hobbijaimból is.
Azért tényleg szívesen mozdulok ki, de rövidebb időre, nehezen veszem rá magam és ne a vízparton unatkozásról, megsülésről szóljon.
18
Lehet túrázni bicajjal, gyalog, várost nézni se csak úgy érdemes, hogy mindenhova bemész (sőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!