A magyarok már tényleg kezdenek meghülyülni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, szokott-e itt valaki Amerikai humoros Facebook oldalakat követni. Mostanában én egyre többször látom, hogy magyar emberek valahogy odatévednek és MAGYARUL kezdenek odakommentelni! De nem csak véleményt, hanem amerikai emberek kommentjeihez is válaszolgatnak, szintén MAGYARUL. Ezek komolyan azt hiszik, hogy az ottaniak mind vágják a magyart, vagy mégis mi a fene ez? Ja, és még azt is láttam, ha valaki szóvá teszi nekik, hogy írjanak már angolul, akkor szintén magyarul feleselnek vissza. Ezeknek az embereknek teljesen elment az eszük??? 😫😟2023. aug. 14. 03:04
11/14 anonim válasza:
Neked ment el.
Unalmas ez a nagy Amerikai mániád.
Menj és húzzál ki oda.
12/14 anonim válasza:
Nincs ezzel gond.Bikicsunáj is angolul énekelt🙂
13/14 anonim válasza:
Aranyosnak találom a kérdésed. :):) Megmosolyogtatott a problémád. :):) Így, külső szemmel ránézve lehet; hogy te is viccesnek találnád.♥ :)
14/14 anonim válasza:
amilyen kérdések vannak gyakorin tényleg azt hiszem énis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!