Mire lehet következtetni abból, hogy valaki hord-e karórát, vagy nem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 18:57
1/14 anonim válasza:
Sztem semmire. Én anno még bérmálkozásomra kaptam, azóta is hordom. Semmi különös dolog nincs abban, hogy hordom.
4/14 anonim válasza:
Hogy van-e karórája az illetőnek.
6/14 anonim válasza:
Akinek meg nincs, az nem ad magára és nem stílusos?
7/14 anonim válasza:
4
Inkább azt hogy mennyire szereti azt a karórát ami van neki.
Gyerekként nekem volt egy vacak de menő (aqua színű, félig átlátszó, digitális). Azt hordtam amíg ment.
Aztán kaptam egy sima rendeset. Egyszer volt csak rajtam.
8/14 anonim válasza:
Óvodás korom óta hordom. Semmit nem jelent igazából.
Vagyis talán egy dolgot, hogyha tudni akarom az időt nem szeretek turkálni a zsebemben a telefonomért, vagy órát keresni láthatáron belül.
Nyilván óvodás koromban valami műanyag gyerek órám volt, azóta már volt pár, most egy nem kifejezetten okos, de okosabb órám van (sporthoz való igazából).
9/14 A kérdező kommentje:
Aki nem hord,az meleg?
2023. aug. 13. 20:24
10/14 anonim válasza:
Nem, de aki hülyeségeket kérdez, az baromi fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!