Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz, hogy a nőknek nincs...

Igaz, hogy a nőknek nincs olyan, hogy nem gondolnak semmire?

Figyelt kérdés
Igen, az előző kérdés ihlette az enyémet:) Viszont ezt nekem a nő nemű(!) klinikai szakpszichológus(!!!) mondta. Kíváncsi lennék, van-e bármi valóságalapja ennek, vagy teljesen kretén volt a csaj. ??

2023. aug. 12. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezz hasfájós újszülöttes anyukát, hogy szokott-e robotpilóta módban létezni! Van, hogy a nagyobb beszél mellettem, és csak háttérzajnak hallom, de annyira üres, nem képben lévő az agyam, hogy azt sem fogom fel, hogy valójában beszél.
2023. aug. 12. 21:39
 12/21 A kérdező kommentje:
10: Nem tudom, ilyenre is vonatkozott-e a kijelentése. Konkrétan olyan szitukról volt szó, hogy az ember nem csinál semmit, csak ül/fekszik és nem gondol abszolút semmire, csak pihen.
2023. aug. 12. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem gondolok semmire, akkor is gondolok valamire. Próbáltam meditálni, de nem megy, mert elékpzelni sem tudom, mire gondol, aki nem gondol semmire. Ez olyan, mint nekem ateistaként elképzelni a halál utáni semmit. Egyszerűen nem megy.

Ha elbambulok, akkor is gondolok valamire. Sőt, akkor a legjobban.

2023. aug. 12. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha most a nagy feketeségre gondolok, az is valami.
2023. aug. 12. 21:44
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Akkor nem gondolsz semmire amikor nem vagy ennek tudatában.. HA erőlteted akkor gondolsz valamire.. Amikor csak eszel pl és évezed az ízt, akkor nem gondolsz semmire(tudatosan) jó eséllyel. a flow állapotban ugyanezt éled át.
2023. aug. 12. 21:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Úgy nekem se megy, hogy elhatározom, hogy most majd nem gondolok semmire és csinálom. Ez csak magától tud jönni.
2023. aug. 12. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Azt nem tudom, skizo lenne-e egy nő ilyen esetben, de tényleg nincs, nőknek folyamatosan kattog az agyuk, férfiak tudnak bambulni ki a fejükből érdemi agyi tevékenység nélkül is.
2023. aug. 12. 23:00
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
Igaz. A nők mindig gondolnak valamire: pénzre, pasikra, pénzes pasikra, pénzes pasikkal kefélésre...
2023. aug. 13. 00:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

De épp ez az, nekem nem "kattog" az agyam, csak elindul, hogy pl.:

"Fuh, de popcorn szag van. De rég ettem popcornt. Még igaz, hogy az az egészségesebb nasik közt van? Ne felejtsem el megnézni. Talán moziban ettem utoljára. De rég voltam moziban. El kéne menni. Csak nem nyáron, akkor tinik hangoskodnak meg telefonoznak a teremben. Meg nincsenek is jó filmek. Manapság a sorozatok mennek. De jó a hajszíne ennek a csajnak. Nekem is át kéne festeni. Ha vörösre festeném, milyen hamar kopna ki? Vagy le kéne szivatni? Ugh, nem, akkor a fele letörik. És lehet megunom hamar. Akkor valami tartós hullám legalább, most olyan uncsi. De bleach soha többet, leégett tőle a fejbőröm. Mint James Marstersnek. Úristen, Spike elmúlt 60. Még mindig jól néz ki? Ezt se felejtsem el. Mi van manapság a hollywoodi 60-asokkal, hogy nem néznek ki annyira szarul? Chris Meloni is elmúlt 60, és rohangál a rosszfiúk után. Pedro Pascal majdnem 50, és tetőtől talpig végignyalnám. Miért bámul az a csávó? Nem, nem mosolygok magamban. Feláll a hajam? Leszart egy madár? Valami van a fejemen? Ugh, de rohadt meleg van. Na kezdjünk bele egy álmodozásba, rajta."

2023. aug. 13. 01:22
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudok nem gondolni semmire, folyamatosan működik az agyam, "hallom" a gondolataimat. Ha ez a belső hang egyszer csak elhallgatna, az valószínűleg azt jelentené, hogy meghaltam.
2023. aug. 13. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!