Az tényleg igaz hogy a modell nőknek éhezni kell a jó képek elkészítése érdekében?
Éhezni nem, csak ésszerűen táplálkozni..
Például én most barnakenyeret eszem bükkfán füstölt sazlonnával..nos ezt nem szabad egy modellnek.
Nem éhezem, de nem is vagyok modell..
Nem súlyt kell tartaniuk hanem cm ert.
Nagyon más a kettő.
De elég sok helyen fent van az étrendjük az edzésük.
A fürdőruha modellek között meg nem ritka a fitnesz modell szinten kisportolt csak nem leszálkásított nő.
Az olyan alakhoz már komolyan megtervezett sportolói étrend kell és heti 4-6 edzés.
En 20 es 48 eves korom kozott Barbie baba alak voltam, ezzel az erovel mint egy modell. Tinedzserkent zabaltam kenyszeresen, megallas nelkul, ezert voltam husosabb. Szoval en ettem mint barki mas, naponta egyszer-ketszer normal szeklet. Nem tettem semmit a kulsomert, genetika.
Na most, ha a modelleket ugy valogatjak rengeteg lany kozul, miert ne lehetne, hogy nemcsak nagyon magas lanyok, de a termeszet alkotta vekonynak oket?
Elvileg a modellek 40%ának vannak evési rendellenességei, és az ipar alapból bátorítja őket erre.
Persze gondolom nyilván más helyzetben van egy olyan modell aki egy komoly cégnél dolgozik, és egy olyan akit max a cba heti reklámújságába tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!