Lehet egy férfi is ösztönlény?
Hogy ki mondja ezt? Alapvető hozzáállás. Természetesen nem fogok az utcán kamerával vagy diktafonnal mászkálni, példákat szerezni neked. Egyrészt nem vagyok unatkozó időmilliomos, másrészt meg az ilyen felvételek közzétételéhez a szereplők hozzájárulása kell. Ilyenhez meg nem igazán fognak hozzájárulni, tehát a forrás részét át is ugorgatjuk a kérdésnek.
Attól még, hogy Te nem tapasztalsz ilyet, az nem jelenti azt, hogy nem létezik. Ez nem "polgárjenő", hogy "ez kizárt dolog, mert nem tudom." A tapasztalataidon túl is van élet, és vannak szempontok.
Ne az sértesn, hogy ki mondom ezt, hanem az sértsen, hogy ez így van, hiszen nem az a baj, hogy ki mondom ezt, hanem az, hogy ez így van. Ha nem így lenne, nem rudnék mit ki mondani. Vagy nem az sért, hogy így van, hanem az, hogy ki mondtam?
"Bárki pontozhat."
Igen.
Ezzel csak azt mutatom be, hogy miért pontoznak rosszul. Azért, mert ők így akarják, és kész.
Hát ez meg ösztön, már elnézést. Ha gondolkodnának erről, nem ilyenek lennének.
Például: ha mindenkit lepontoznak, a vége az lesz, hogy a normális emberek itt hagyják ezt a fórumot. Maradnak a trollok.
Na, TŐLÜK miféle válaszokra vagy segítségre számíthatsz?
De ezt így nem gondolják végig, mert ehhez is gondolkodni kéne, nem ösztönösen reagálni.
És az a legszebb, hogy ha ezt így a képükbe tolja valaki - AZT IS lepontozzák!
Mert megtehetik, azért. Mert az ösztön így működik.
Azért, mert nem megyek ki neked videó és hangfelvételeket készíteni ilyen esetekről?
Nem jó, amit írsz. Nem mondtam hogy az országban minden egyes férfi és nő így gondolja, ahogy leírtam, hanem hogy a társadalom, legalábbis többsége. Ellenben meg azt írod, hogy ilyen nem létezik. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy nincsenek pl. Gyopárosfürdőn éhező elefántcsonparti gyerekekek. Honnan tudhatnám, hogy tényleg nincsenek? Nem ismerem Gyopárosfürdő teljes lakosságát, sem minden szegletét, mert nem jártam arra. Nem tudhatom hogy lakik e ott egy létminimum alatt élő, Elefántcsontpartról ideköltözött, több gyerekes család, vagy nem.
Nem lehet, hogy az sért téged, hogy nőként pratktkusnak tartod ezt a pozitív megkülönböztetést és jó neked, és hogy valaki egyáltalán meg merte kérdőjelezni ezt? 😉 Úgy támadsz, mintha ebből most olyan szintű társadalmi elgondolkodás készülődne, ami veszélyeztetné (esetleg megszüntetné) ezt a pozitív megkülönböztetést. Szerintem ez/ezért sért. 😉
Aki nem először lát életében gyakorit, az tudja, hogy sokan úgy "hitelesítik" magukat, hogy megkérik, barátaikat, barátnőiket, kollégáikat, csaláftagjaikat, osztálytársaikat, hitegetettjeiket, hogy szavazzák fel, akivel vitázik, azt 0-zzák mibel többen. Vagy egymaga, több eszközről.
Nyilván nem akarom, hogy az ilyenek "hiteltelenítsenek" el engem (pláne ha már itt incelezve vagyok, mert nem értek vele egyet), ezért nem írok ide más fiókról, egyet érteni nagammal.
Nem, nem lehet, hogy azért sért engem. A degradáló kacsintós emojid ellenére sem. De engem te nem tudsz lekezelni, nem vagy azon a szinten. Te hitelteleníted magadat. Téged is sért, hogy nem értek veled egyet, ezért nyúlsz egyből a fujfujfuuuj, hülyenő kártyához. Rám semmilyen mértékben nem hat az általad vélt pozitív kivételezés.
Egyébként pedig gondold végig, hogy mit írsz akkor, amikor általánosságban a társadalomról beszélsz. Nem videót kértem, de hülye gondolat is lenne. Mutass akkor eszmefuttatást facebookon, ahol legalább egy kis, reprezentatív csoport így gondolkodik. Semmi kézzelfogható nincs a kezedben. Vagy tényleg érdekel, hogy mire alapozod. Egyetlen egy példa, ahol emberek társadalmi csoportnak nevezhető rétege állít ilyet. Mutasd! Amikor a társadalomról beszélsz általában, akkor az egészére gondolsz, nem kell utólag mosakodni, hogy persze vannak kivételek. Ez most már csak rossz duma. Általánosítottál egy vélt fszságot, aztán jössz itt fölényeskedve, mert nő vagyok ugyan, úgyhogy élből szr alak, de nem bírsz fölém kerekedni. Rossz lehet.
Egyébként meg az a feltételezés, hogy valaki, aki a gyakorin akarja validálni a gondolatait, az megalázza magát azzal, hogy ismerősöket kér a felpontozásra, nevetséges. Mert vagy hihetetlen gyökér, vagy az ilyennek nem nagyon van kit megkérni, hisz itt próbálja élni a szociális életét.
Ez a kis vita nekem igazából már csak szórakozás, mert éppen ráérek erre. A szomorú viszont az, hogy sértett kisfiúként te komolyan gondolod ezt az elmebajt, és az egyetlen, amivel a nemlétező fölényedet próbálod megmutatni, az kettő darab degradáló emoji. Érvelés nulla. A férfi, és a nő szerepeket hagyjuk is. Emberileg.. Nulla.
Nem is tudom eldönteni, hogy a hozzászólásodból a butaság, a sértődés, a nősténysovinzimus, a hiszti vagy az arrogancia süt jobban.
Facebookról hiába linkelek, ott is kell a posztoló/kommentelő hozzájárulása, ha meg képernyőmentést küldök név nélkül, akkor meg jön a "bárki mondhat bármit", "kiragadott rész", vagy "biztos a kérdező csinálta a posztot/kommentet". 😀
Lenne párom ha akarnám, tehát incel nem lehetek. Nézd meg mit jelent az incel, mert az, ha pl. láttad egy oldalon, ahol szidják a férfiakat és jól hangzott, az így ide hiteltelen, még akkor is, ha úgy ismételgeted, mintha fizetnének érte. 😉
Az, meg hogy itt te Engem incelezel, sértett kisfiúzol, ez belőlem nem hogy nem vált ki bizonyítási kényszert ennek ellenkezőire, sem a férfiasságomban csorbát, de még csak szégyenérzetet sem. De köszönöm szépen, hogy adtál egy ötletet, hogy milyen kérdést tegyek fel legközelebb. 😉
Másoktól való szavazás kéregetés ilyen formában pedig létező dolog. Ahogy az is, hogy ha két hozzászóló nem ért egyet, az egyik primitívül azzal vádolja a másikat, hogy ő a kérdező. Azok szokták sértetten tagadni ezt, akik ezt csinálják. 😉
Veled viszon nem szórakoztató a vita, mert az a butaság, fölényesség, sértettség, lekezelés és férfiutálat, ami a hozzászóláaaidból süt, hát már bőven nem az a kategória, amin még lehet röhögni, pláne úgy, hogy nem is arra reagálsz amit írok, hanem amire válaszolni akarsz. Mintha galambbal sakkoznék.
Most fogadjunk mindjárt az jön, hogy nőgyűlölő vagyok, csak mert nem értek veled egyet, és hasolnló stílusban reagálok rád, mint ahogy te itt személyeskedsz. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!