Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen hatással lenne rátok,...

Milyen hatással lenne rátok, meg úgy az életre, emberekre, ha a nagy bevásárlóközpontok nem lennének nyitva hétvégén? Hétköznap ugyanúgy 9-20-ig, 21-ig, attól függően melyik város, de hétvégén maximum szombaton 13-ig.

Figyelt kérdés

Közvéleménykutatás a témában.

Kereskedelemben dolgozom és nagyon elborzaszt minket, hogy este 12-13 évesek és céltalanul sétálgató emberek miatt tartunk nyitva egy nem létszükségleteket árusító üzletben. Vannak, akik heti többször is megfordulnak az üzletben.

2023. aug. 11. 12:53
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
74%
Jobb hogy hétvégén nyitva van, nincs mindenkinek ideje még munka után el menni bevásárolni.
2023. aug. 11. 13:40
 22/27 anonim ***** válasza:
27%
Semmilyen hatással sem lenne rám. Hidegen hagy. Kb 6 havonta járok ilyen helyre.
2023. aug. 11. 14:38
 23/27 anonim ***** válasza:
10%
nekem totál mindegy hétvégén sose megyek boltba max a sarki közértbe kifliért. tőlem bezárhat az összes szaros pláza örökre is.
2023. aug. 11. 15:33
 24/27 anonim ***** válasza:
13%
Az én életemre nincs hatással, hogy meddig van nyitva egy üzlet. Nyilván megteszek annyit, hogy ne akkor keressek fel egy üzletet, amikor zárva van, de semmi több.
2023. aug. 11. 17:00
 25/27 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom a mozis válaszom miért lett lepontozva, tényleg nem akarnék emiatt szabit kivenni. :D
2023. aug. 11. 17:38
 26/27 anonim ***** válasza:
76%
F.szom kivan ezzel,legyen minden nyitva a lehető legtöbb ideig,akik ott dolgoznak azok meg örüljenek,hogy van munkájuk. Olyan helyen élek,ahol ugy kell kisakkozni,melyik nap van nyitva a posta,étterem, bolt. Vasárnap meg semmi nincs,mint a középkorban. Rühellem.
2023. aug. 11. 22:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy ez van, akkor így szervezem a napomat. Vagy online rendelnék.
2023. nov. 26. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!