Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen hatással lenne rátok,...

Milyen hatással lenne rátok, meg úgy az életre, emberekre, ha a nagy bevásárlóközpontok nem lennének nyitva hétvégén? Hétköznap ugyanúgy 9-20-ig, 21-ig, attól függően melyik város, de hétvégén maximum szombaton 13-ig.

Figyelt kérdés

Közvéleménykutatás a témában.

Kereskedelemben dolgozom és nagyon elborzaszt minket, hogy este 12-13 évesek és céltalanul sétálgató emberek miatt tartunk nyitva egy nem létszükségleteket árusító üzletben. Vannak, akik heti többször is megfordulnak az üzletben.

2023. aug. 11. 12:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jegyzem.

Már be van adva a felmondásom, nem szeretem, nem nekem való valóban.

2023. aug. 11. 13:13
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Szóval kis túlzással olyan a dolog, mintha az állatkerti szuvenírboltot kérnéd számon, hogy miért nem zár be szombat délután 1-kor.
2023. aug. 11. 13:13
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

Csak vasárnap tudok bevásárolni (a munkám miatt) így nagy szívás lenne számomra.

Vasárnap veszem meg a heti élelmiszert és ha kell akkor ruhát, műszaki cikket, barkácsholmit... is.

2023. aug. 11. 13:14
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Túlélném, egyre többet vásárolok online az elmúlt években amúgy is. Viszont akkor már elvárom, hogy 1-2 munkanap alatt érkezzen meg a termék. Illetve az is csak akkor működik rendesen, ha van átvevő pont a környéken, mert nem tudok a munka mellett vigyázzba állva várni a csengő mellett.

"de hétvégén maximum szombaton 13-ig"

Azt mondjuk nem szeretem, amikor hétvégén reggel vannak csak nyitva dolgok. Hamarabb megyek el egy kertészeti üzletbe vagy ruhát vásárolni délután 2-kor, mint reggel 8-kor.

2023. aug. 11. 13:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy szabadidős tevékenység a plázában sétálgatás. Igen, ez zavar, jó ötlet volt kiírnom ez, a válaszok alapján, ahogy befelé figyeltem, a 10-es válasz nagyon jól megfogalmazta.
2023. aug. 11. 13:18
 16/27 Szolovjov ***** válasza:
75%
Nem érdekelne. Az jobban bosszant, ha hétvégén alkatrész kéne a motoromhoz és csak hétfőn tudok venni.
2023. aug. 11. 13:18
 17/27 anonim ***** válasza:
97%

Kb szabit kéne kivennem, ha venni akarnék valamit.

💩 lenne

(Utálok plázába járni amúgy, sose tenném hobbiból vagy unalomból)

2023. aug. 11. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor soha többet nem mennék, mindent netről rendelnék.

Pláza nálunk csak a szomszédos városban van, ami kocsival 30-35 percnyire van.Én 9-17-ig dolgozom.

2023. aug. 11. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy én sosem értettem, hogy mire fel vinnyog az, aki hétvégén dolgozik, főleg, hogy csomó helyen arra több pénzt fizetnek.Ezeknek a munkavállalónak hétközben van akkor 2 szabadnapja, ami még előnyős is lehet, mivel ráér mondjuk kényelmesen ügyeket intézni, amit hétvégén amúgy sem tehetne meg.
2023. aug. 11. 13:30
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Eszembe jutott még, hogy soha többé nem mennék moziba, mert hétköznap ugye dolgozok, akkor nem tudok menni.
2023. aug. 11. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!