Milyen hatással lenne rátok, meg úgy az életre, emberekre, ha a nagy bevásárlóközpontok nem lennének nyitva hétvégén? Hétköznap ugyanúgy 9-20-ig, 21-ig, attól függően melyik város, de hétvégén maximum szombaton 13-ig.
Közvéleménykutatás a témában.
Kereskedelemben dolgozom és nagyon elborzaszt minket, hogy este 12-13 évesek és céltalanul sétálgató emberek miatt tartunk nyitva egy nem létszükségleteket árusító üzletben. Vannak, akik heti többször is megfordulnak az üzletben.
Köszönöm a válaszokat, jegyzem.
Már be van adva a felmondásom, nem szeretem, nem nekem való valóban.
Csak vasárnap tudok bevásárolni (a munkám miatt) így nagy szívás lenne számomra.
Vasárnap veszem meg a heti élelmiszert és ha kell akkor ruhát, műszaki cikket, barkácsholmit... is.
Túlélném, egyre többet vásárolok online az elmúlt években amúgy is. Viszont akkor már elvárom, hogy 1-2 munkanap alatt érkezzen meg a termék. Illetve az is csak akkor működik rendesen, ha van átvevő pont a környéken, mert nem tudok a munka mellett vigyázzba állva várni a csengő mellett.
"de hétvégén maximum szombaton 13-ig"
Azt mondjuk nem szeretem, amikor hétvégén reggel vannak csak nyitva dolgok. Hamarabb megyek el egy kertészeti üzletbe vagy ruhát vásárolni délután 2-kor, mint reggel 8-kor.
Kb szabit kéne kivennem, ha venni akarnék valamit.
💩 lenne
(Utálok plázába járni amúgy, sose tenném hobbiból vagy unalomból)
Akkor soha többet nem mennék, mindent netről rendelnék.
Pláza nálunk csak a szomszédos városban van, ami kocsival 30-35 percnyire van.Én 9-17-ig dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!