Komolyan kérdezem. Miért kell itt trollkodni állandóan. Én ált. lezuhanyzok, de van amikor nincs erőm sajnos. Ez egy évben max 5-ször fordul elő, amikor végképp nem állok meg egész éjszaka.
2023. aug. 11. 08:03
5/13 anonim válasza:
13-16 órákat dolgozok éjszaka. A reggeli zuhany kb 5 perc, ha hajat mosok, 15. Nem kifogás az igénytelenségre, hogy nem állsz meg éjjel..
2023. aug. 11. 08:12
6/13 anonim válasza:
Nekem volt hegeszto párom. Aki már bent is átöltözött es naponta fürdés ki js áztatta magát mert sok a por is.
Esmondta hogy mások meg képesek munkasruhában is járni haza. Ő nem ez
2023. aug. 11. 08:13
7/13 anonim válasza:
6#
Valaki meg úgy csinálja, hogy nem zuhanyzik, csak átöltözik :D. Mondjuk én örülök neki, hogy nincs tolongás a zuhanyzóban. Van olyan, hogy a 20 fős brigádból, ketten zuhanyozunk.
2023. aug. 11. 08:37
8/13 anonim válasza:
Volt egy időszak az életemben amikor vasipari munkát végeztem. Mindig fürödtem munka után és otthon is, de a párom megjegyezte néha " olyan mintha a fúrógépet ölelgetné":)
2023. aug. 11. 09:09
9/13 anonim válasza:
Ha éjszakás vagyok és haza jövök, akkor az esetek 95%-ban lezuhanyzom és úgy fekszem le aludni. A maradék 5% az akkor szokott megvalósulni, amikor nagyon nagyon nehéz és kimerítő éjszakám volt, vagy nagyon nem érzem jól magam egészségügyileg, de ez kb egy évben 3-4 alkalmat jelent.
Viszont én minden éjszakás műszak előtt lefürdök, ha kell akkor hajat is mosok, enélkül soha nem indulok el dolgozni.
2023. aug. 11. 10:52
10/13 anonim válasza:
Nem dolgoztam még soha műszakban, de: Úgy gondolom, hogy éjjeli műszak után, ha egyből ágyba mennék, akkor előtte zuhanyoznék. Szóval nálam ez döntené el, hogy lefekvés előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!