Van más is aki most megy délutánra dolgozni, és még az életkedve is elmegy a gondolattól?
Én olyan iskolába jártam általánosban, ahol egyik héten délutános, másik héten délelőttös voltam.
Imádtam.
Nem keltem csak 10 óra felé, majd 1 óra tanulás, ebéd, aztán mentem 1 órára iskolába.
5kor végeztünk, aztán go haza, nyugodtan tudtam egész este játszani, csavarogni, mert másnap nem kellett kelni.
Jah, és a legkirályabb az volt, hogy délelőttös hét után péntek délután szabad, szombat, vasárnap szintén, majd hétfőn is csak délutánra mentem :D
Szal a vasárnap este se a sírásról szólt.
Dolgoztam 3 műszakba, igaz 5 napot, és kihagytam az éjszakát mert azon a héten mondtam fel, na, de 3 alakalommal voltam délutános, az a legjobb, mert hazajövök 22:30 körűl, ledőlők 23:45 környékén, és 12 óráig boldogab alszok , de be van állítva az óra 12:45-re. Majd 13:25 környékén kocsiba ülök és megyek dolgozni.
Ez tetszett, sőt ha ez lett volna, maradok. (Igen, nem én vásárolok , hanem Anya vagy Apa )
Délelőtt--- na az ami kinyírt és adtam fel a gyári munkás életem.
Én is szoktam délután dolgozni, tényleg szörnyű, főleg ha rá állt a szervezeted a korán kelesre.
Válts, annyit nem ér szerintem egy munka sem, hogy szenvedjen, ne legyen eletkedved
Szeretem a munkahelyemet, szóval az életkedvem nem feltétlenül megy el, ettől függetlenül szívesen pihennék itthon.
Viszont ma a legjobb dologra keltem. :D A főnököm írt, hogy csak 5-re menjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!