Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más is aki most megy...

Van más is aki most megy délutánra dolgozni, és még az életkedve is elmegy a gondolattól?

Figyelt kérdés

2019. nov. 13. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Biztosan sok ember van, aki nem szereti, hogy délután kezdi meg a munkát, de én nem tartozom közéjük! A hivatásom tart életben és ha éjjel kettőkor telefonálnak, akkor is az érdekel, hogyan jutok el a munkahelyemre, nem az, hogy miért, ill. mit kell csinálni.
2019. nov. 14. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Délutános vagyok. 3 müszakba állandó hétvégi túlórával nem buli az élet 145ezerè
2019. nov. 16. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy időben takarítottam egy cégnél, ott voltak ilyen 2-3-4 órás beosztások, volt mikor "csak" délután mentem. Na azt rühelltem. Egész délelőtt az járt az agyamban, hogy délután meló...

Most hajnalban kelek, de nem olyan vészes. Az igaz hogy most már autókkal dolgozom, ami sokkal klasszabb mint a koterás budik pucolása.

2021. szept. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!