Normális, hogy nem tudok elítélni senkit?
Figyelt kérdés
Sem a gyilkosokat, sem más erőszakos bűnözőket. Például azt a férfit sem, aki nemrégiben megölte a barátnőjét. Egy volt barátom non-offending pedofil volt, egy másik pedig a mentális betegsége miatt bűncselekményeket követett el. Természetesen ha nekem, vagy a családomnak ártana valaki, az feldühítene. A sokak által megvetett LGBTQ, illetve egyéb rasszhoz tartozó emberek sem zavarnak.2023. aug. 9. 22:46
1/9 anonim válasza:
Az nagyon dicséretes hogy rasszok hovatartozás identitás stb alapján nem ítéled el az embereket, ez alap kéne hogy legyen mindenkinél. Az viszont fura kicsit hogy a bűnözőket sem, de néha én is így vagyok hogy békében kéne élni mindenkinek egymással és akkor nem lennének bűnözők sem, ha ők is el tudnának fogadni és tisztelni másokat
2/9 anonim válasza:
Az fura, hogy csak akkor haragudnál, ha neked vagy ismerősödnek ártanának. Idegenekkel nem vagy együttérző?
3/9 A kérdező kommentje:
#2: Nem mondanám. Pont azért, mivel nem ismertem azokat az embereket, akiket pl. a kórházban láttam, hogy erősen vérzett, vagy rohamai voltak. Egy eset volt, amikor egy lány megölte magát, és mutatták a testét. Ott társítani tudtam az elhunythoz nevet, arcot. A közösségi média által bele tudtam pillantani az életébe, miket szeretett, videók ahogy születésnapját tartja stb. Őt sajnáltam, mert jól nézett ki, és elfogadtam volna barátnőnek.
2023. aug. 9. 23:23
4/9 anonim válasza:
Nem az egyszerű ember feladata az ítélkezés, hanem az erre alkamas szervé. Erre a legalkalmasabb sokak szerint Isten/Jézus/Úr, vagy mi a neve. Még jobban, mint a rendőrség, ügyészség, bíróság...
5/9 anonim válasza:
Egyszerű emberként szerintem teljesen normális. Ha mondjuk bíró lennél akkor elég nagy baj lenne de amíg nincs semmi közöd ah ilyenekhez addig nincs baj sem ha nem ítélkezel.
6/9 anonim válasza:
Azt áruld nmár el nekem, hogy a gyilkosokkal, hogy hoztad össze fejben az LMBTQ embereket ? Én hetero vagyok, de azért ez nekem is feltűnt....
Látom azért csak hat a Fidesz propaganda....
7/9 A kérdező kommentje:
#6: Valamit félreértettél, mert én nem írtam olyat, hogy a gyilkosokkal lennének egy lapon, de azt vettem észre, hogy a környezetemben sokan utálják a romákat, melegeket, kábítószerfüggőket stb.
2023. aug. 10. 11:23
8/9 anonim válasza:
6 -os vagyok. Tudod én mit mondok ? Nem te vagy őrült, hanem te vagy az egyetlen normális ebben a gyűlölködő országban
9/9 anonim válasza:
Én pont ugyanezen szoktam gondolkodni. Szerintem az lenne a jó ha mindenki így látná. Milyen alapon ítélhetnék én el másokat. Vagy te, vagy bárki.Remélem rajtunk kivül is van még sok igy gondolkozó , érző ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!