Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt, aki ismeretlenül...

Van itt, aki ismeretlenül találkozott már valakivel, mondjuk az internetről, azért, hogy egymásnak elmondhassák a nehézségeiket, gondjaikat, és így egymásnak lelki (pszichológiai) támogatást nyújtsanak? Ha van, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 9. 20:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem ha bajod problémád van valakivel vagy veled én azt mondom , hogy írjál kimagadból mindent minden rossz gondolat, érzés majd utána keress fel valakit mármint egy hozzá szakértőt mert ha mindig magad jössz rá a dolgokra abba csak belefáradsz egy idő után vagy kérdezd meg szüleidet akik felneveltek nem jó mindig elfordulni tőlük én azt mondom olykor én is azt csináltam de így utólag belátva kissé azért hülye voltam gyerekes lehet , hogy néha most is gyerekes vagyok hiszen most vagyok 28 éves de vannak olyan dolgok amiket már nagyon bánok , hogy miért nem úgy volt akkor minden. Ezért is van az , hogy az ember valamikor bizonyos körforgásba érzi magát. Mert ugyan az ugyan az van és néha kell a változás de nagyon mert nem jó ha mindig ugyan az van van mikor én is belátom magamnak a dolgokat és akkor veszem észre , hogy hoppá igen inkább kellet volna azt tenni amit a másik mond és nem saját fejjel gondolkodni. De majd idővel te magad is rájössz dolgokra
2023. aug. 13. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!