Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik volt iskolatársad...

Melyik volt iskolatársad változott meg a legjobban?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
nem tudom, leszarom mi van velük
2023. aug. 8. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik háromszorosára hízott az eltelt időben és fiú létére középen hosszúra hagyott, összefogott hajat visel, egy másiknak fiú létére végig magas egérhangja volt, most meg olyan, mint egy gégerákos rockénekes (ebből kettő is van), az osztály -egyben az egész iskola legjobb pasija brutálisan elkezdett kopaszodni "Mikiegeresen", az akkoriban mindig kinevetett, lenézett, elhízott ronda csaj meg bombanő lett az eltelt idő alatt.
2023. aug. 8. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Az egyik csajnak Szopós Kata volt a beceneve. Belőle református hittantanár és példás családanya lett.
2023. aug. 8. 17:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Mint valami amerikai romkom
2023. aug. 8. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Fogggggalmam sincs, érettségi óta nem tudom mi van velük.
2023. aug. 8. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
az egyik középsulis akivel zárkózottságom ellenére legtöbbet elvoltam. először sulit váltott, majd csak visszajött, aztán az anyja meghalt, az apja utána elhagyta a családot, ő meg beelsodródott a skizofréniába. jelenleg épp jól van mert úgy-ahogy be van állítva a gyógyszere, de rendszeresen ki-be járó vendég a környékes elmegyógyba. fura számomra már találkozni vele néha és beszélgetni mert sosem tudni milyen állapotban van
2023. aug. 8. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem tartom a kapcsolatot senkivel, igazából nem is nagyon érdekelnek. Megvan a saját életem.
2023. aug. 8. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Letojom őket.
2023. aug. 8. 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt nálunk egy cigánygyerek, aki bár tanulás terén, intézményes keretek között megszerezhető tudás terén nem volt túl szorgalmas, de nagyon intelligens, tehetséges, és a hobbijai terén végtelenül szorgalmas és alázatos volt. Kiemelkedő képességei voltak a focihoz, és nem túlzok ezzel. A válogatotgban is simán helyt tudna állni ha bekerülhetne, Istenadta tehetség volt.

Sajnos a körülmények miatt lezüllött, és drogozni kezdett :(

2023. aug. 9. 09:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Melyik drogot pontosan?
2023. aug. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!