Szakgimnáziumban mennyivel érettebbek mentálisan a lányok?
Valamilyen tapasztalat hogy megkomolyodnak e vagy lehet e ezt évfolyamra belőni hogy egy 11-es komolyabb mint egy 9-es.
Érdekelne hogy lehet e itt esélye komolyabb kapcsolatnak stb..
Köztudott hogy szakgimánziumban mindenki két évvel komolyabban viselkedik, mintha normál gimit végzett volna. Szóval ha komoly kapcsolatra vágysz akkor a csaj minimum a 10 osztály második félévébe kell járjon, hogy hosszútávon esélyetek legyen.
áááááááááááááááááááááááááááááá
Egyénfüggő, ha érdekel a csaj akkor ismerkedj vele és vond le te magad a következtetéseket, hogy mennyire érett érzelmi/értelmi szinten.
Bár ha te ilyen kérdéseket teszel fel akkor nálad is lehetnek problémák, szóval akár azon is dolgozhatnál először, hogy ne akarj kor, iskolázottság alapján általánosítani.
1 Köszi a választ
Ami engem illet megfontolatlanság vólt részemről így fogalmazni de gondoltam hogy hátha valamilyen úton módon meghuzható valahogy ez az érettségi vonal
habár ez teljesen egyén függő tudom de na.
Jőhetnek még kiváncsi vagyok sok véleményre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!