Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van amolyan "jó kislány"...

Van amolyan "jó kislány" ismerősöd vagyis aki annak mutatja magát de aztán meglepődtetek rajta, hogy mire képes?

Figyelt kérdés
Miből gondoltátok annak, és mit tett ami meglepett? Aki gondolja akár privibe is leírhatja.
2023. aug. 8. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Mi ebben a különös?

Szinte az összes nő ilyen.

Mindegyiknem van egy "jó kislányos és szerény mosolyú arca", ha szeretnének elérni valamit.

Meg van néhány másik gonosz, agresszív, bosszúálló és hisztizős arcuk is, ha nem kapják meg amit vagy akit akartak.

2023. aug. 8. 12:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok akiből azt se néznéd ki hogy a légynek tudna ártani, és közbe van egy olyan oldala ami nagyon nem ezt mutatja.
2023. aug. 8. 12:53
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Én. De minden ember ilyen.
2023. aug. 8. 12:54
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Családban van egy 14 éves lány, aranyos, de inkább csendesnek mondanám. Sose volt cserfes, sokszor látni rajta azt, hogy zavarban van, mondjuk családi eseményen csak akkor szól, ha kérdezik, akkor is elpirul, ilyenek.

Ismerősök vagyunk fb-on és egy ismerős anyuka látta ezt, kérdezte, honnan ismerem, mert a fia osztálytársa, és mikor mondtam, hogy rokon, nem akart többet mondani róla, de kifaggadtam. Mondta, hogy az osztály r*banca, ki is volt tiltva valami iskolai rendezvényről, mert olyan ruhában ment el, hogy hazaküldték. A szülei nem tudtak róla, mert otthonról más ruhában ment el.

Az évfolyamról fiúkkal/lányokkal is kavar, plusz tőle (is) lehet venni elfet. Hát tátva maradt a szám!

2023. aug. 8. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem újkeletű jelenség.

A minap volt egy régi fekete-fehér film a tv-ben.

A férfi hivatalos volt a lányos házhoz, és mondta az őt kérdező paraszt bácsinak, hogy megy szemrevételezni a leányzót mert lehet, hogy megkéri a kezét.

A paraszt bácsi meg csak annyit mondott, hogy ne hamarkodja el, mer egy lányt nem akkor kell megnézni, amikor vár egy férfi vendéget.

Nézze meg a hétköznapokban amikor nem tudja, hogy látják, hogy pl. lusta, rendetlen, nagyszájú stb....

2023. aug. 8. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen én 🤷🏻‍♀️ Próbálok mindenkivel kedves és segítőkész lenni, általában türelmes is vagyok, sok dologra csak legyintek meg lenyelem. Pl van olyan tanárom aki bunkó velem ha rossz napja van, de csak vállat vonok rá. Aztán ha valaki a végtelenségig feszíti azt a húrt, kihasznál, verbálisan bántalmaz vagy megaláz, akkor egy idő után elpattan az a bizonyos húr és nem teszi ki az ablakba amit kap. Pl. a szomszédunk egy mentálisan beteg férfi aki obszcén dolgokat kiabál a nőknek (catcalling), az se érdekli ha kiskorú, és semmit nem kap érte, mert beteg. Egy darabig lenyeltem, mondtam hogy jól van nem tehet róla. Aztán mikor elkezdett szexuális megjegyzéseket átkiabálni és sokadszorra is kértem hogy fejezze be de nem tette, úgy leordítottam hogy szerintem az egész utca hallotta, többek között olyanokkal hogy dögölj meg te életképtelen f*sz meg hasonlók. Szüleim úgy le voltak döbbenve mint még soha életükben, mert hogy nem gondolták volna rólam. Azt szoktam erre mondani, hogy azért a lóf*sznak is van vége.
2023. aug. 8. 13:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Bnoim voltak ilyenek. Játszàk a vigasztalo segito igazi bnőt de a hátam mögött rámennek minden pasimra.
2023. aug. 8. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy volt barátom. Az egész társaság meg volt róla győződve, hogy egy elképesztően aranyos személyiség, de aztán történt egy kis összezörrenés, ahol nagyon próbált minket manipulálni, érzelmileg zsarolni, és másoknak is minket állított be rosszfiúként. Aztán mikor ezért kérdőre vontam, nem is válaszolt. És így utólag visszagondolva mai napig jutnak eszembe régebbi tettei, amik valamiért nem tűntek fel (szó szerint istenítettük a csajt), viszont nagyon nem okésak.
2023. aug. 8. 13:12
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

Pl. amikor az osztály legnagyobb ribijei eljátsszák, hogy kettőig sem tudnak számolni, miközben a hétvégi diszkóban 4-5 srácon is "könnyítenek" a wc-ben.

Azután befenyítik a tanárt, hogy ha nem engedi át az év végén, vagy nem kapnak jó jegyet akkor ráfogják, hogy molesztálta őket.

2023. aug. 8. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Én vagyok az a csendes kiscsaj aki türelmes, kedves meg segitőkész. Ezt az emberek szeretik kihasználni vagy beszólogatni, mert hát biztos nem szól vissza, meg hülyének lehet nézni. Aztán vannak meglepett fejek mikor betelik a pohár és elküldöm az illetőt a búsba.
2023. aug. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!