Miért van az, hogy a nők sosem nőnek fel igazán?
Hát ha valaki olyan mint amit leírtál, akkor annak mentális okai vannak, traumák és/vagy pszichés betegségek.
(Amúgy a babázás pont fordítva működik, a kislányok azért babáznak hogy a felnőtt korra "készüljenek" vele)
"De ez nem igaz. De ugyanez igaz a férfiakra is."
Na, így visszaolvasva, ezt jól megaszontam.... Úgy értettem, hogy ha minket férfiakat trauma ér gyerekkorban, vagy nem megfelelő nevelést kapunk, akkor nálunk is kialakulhat ez a társafüggő, pátyolgatást igénylő személyiség, ugyanúgy mint a nőknél.
Talán a férfiak nem?
Egy átlagos 40-50 éves férfi pont úgy, ahogy kisgyerek korában:
-nem tud főzni magára
-Nem tudja hogy jut el a ruhája a szennyestől a szekrényéig. Van aki még a szennyesig sem tudja eljuttatni...
-Eszébe sem jut feltakarítani amit a WC köré hugyozott. Mivel célozni is pont úgy tud, mint aki most tanul pisilni...
-Képtelen érdemben összepakolni magának egy utazásra
-Egy kertipartyban addig jut el, hogy a felkockázott összetevőket beleöntse a bográcsba aztán hümmögjön milyen jól megszervezte. Igaz, ha rajta múlna, levespor lenne a bográcsban, mivel bevásárolni nem ő ment el, és persze a megvett ételt sem ő készítette elő. De azért ő csinálta az egész bográcsot.
Unfairnek tartod ezeket amiket írtam? Pedig éppúgy igazak, mint a kérdésbenmegfogalmazott dolgok. Pontosan annyi a valóságtartalma.
Az a kedvenc jelenségem itt gyakorikerdesek.hu-n, amikor a férfiak vesznek egy olyan tulajdonságot ami ezerszer jobban érvényes rájuk, és számon kérik a nőkön...
Na, mennyi jellemző rád ezek közül?
Senki sem babázik sem gyerekként, sem felnőttként, pont ezért fogy a magyar már jó ideje😅
Arra meg ne legyél féltékeny hogy a nők jobban szeretik a kutyájukat mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!