Magyar lányok ti miért féltak a roma csajoktól?
Úgy vettem észre hogy valamiért ha nem is féltek, de tartotok tőlük. Ez miért van?
Azonos korú és alkatú nőkről beszélek.
Pasik szerintetek is általánosságban ez jellemző a magyar nőkre? Ha igen szerintetek miért?
Nem hinném, hogy félnének, vagy tartanának tőlük, de mindegy is, hogy lány, vagy férfi a roma, a lényeg: zajosak, provokálják a környezetüket, és szeretik elhitetni magukkal, hogy ők valakik, és tartanak tőlük.
Senki nem tart tőlük, csak halál idegesítőek.
Kommunikacios res: a romak szeretik kimodani,amit gondolnak. Ok ezt tekintik normslisnak. A nem roma meg celozgat ,korulir vagy inkabb hallgat. Ok ugy tanultak otthon,h ne bants meg a masikat,inkabb hallgass vagy celozgass,de keruld a konfliktust. Sokszor ez sok felreertest okoz. Az ilyen emberekkel nem lehet elorebb jutni.
Agert meg lehet tanulni kimondani a velemenyunket hgy csomagolva,h ne legyen serto. Ez a diplomacia. Ehhez mar komolyabb intelligencia kell.
Mar gyerekkoromban is amikor peppe vertem egy retkest akkor masnap iskola utan 4-5 unokatesoja vart kint hogy agyonverjen :D
Csak csordaban ernek valamit es ugyebar sok is van beloluk mert szulnek nyakra-fore, altalanos iskola vegeig nem is volt olyan cigany osztalytarsam aki szuz volt
Facebookon latom neha a csaladjukkal fenyegetoznek hat az esetukben lehet hogy jelent 60 embert :)
Engem a viselkedésük aggaszt, de a hasonlóan viselkedő szőke kékszemű magyar lányok is, semelyikkel sem állok szívesen szóba. Akik köpködik a káromkodásokat, viccesnek tartják, kulturálatlanok, szívesen bemocskolnak másokat, lopnak, kiabálnak, visítoznak, ráncigálnak, isznak, dohányoznak, lefekszenek fűvel-fával. Szóval más az erkölcsi beállítottságunk.
Úgy érzem, könnyen rámszállhatnak a csapatukkal, miközben én nem csináltam semmit.
Viszont ha egy roma lány ül a vonaton csendben, illedelmesen, egyedül, egy könyvvel a kezében, vele például szívesen beszélgetek.
Egy cigány nem félti az életét. Te nem akarsz bekerülni börtönbe egy hülye utcai verekedés után. Neked ebbe tönkremenne a családod, szégyen lenne, nem lenne utána munkád, nem tudnád a lakásodat fenntartani.
Valami telepi csajnak ezek nincsenek. A fél család így is bent van, a düledező putri helyett mindig van másik. Munka? Mi az? Mex szül még pár kölköt.
Sőt, még neki jó, mert utána valami okos "jogvédő szervezet" perel nekik kártérítést, mert a böriben kicsi volt az ablak, meg nem volt elég puha az ágy. Abból dajdajozik kint egy kicsit, aztán indul elölről.
Másrészt a cigányok azok, akik ha nem csoportosan jönnek, akkor késelnek. Képtelenek fair módon verekedni, ha nincs más, szíven szúr késsel és ennyi. Ahogy már mondtam, a börtöntől nem fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!