Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mostani kislányoknak is...

A mostani kislányoknak is miért van manapság ekkora hatalmas melleik?

Figyelt kérdés

Jöttem haza kocsival, láttam sétálni egy 4-5 fős kisiskolás gyerektársaságot lehettek vagy 10-12 év körüliek.

Nyilván gyerekek, szóval kisbicikli, pöttyös labda meg mesefigurás póló, de közülök az egyik lánynak már akkora dudorodó hatalmas mellei voltak, amiket bármely huszonéves bombázó csaj megirigyelhetne.

Ja és a kislány csontvékony volt, szóval nem elhízás miatt nagy a melle, meg persze korához mérten alacsony 145-155 centi.

De kb. úgy nézett ki mint egy túlrajzolt hentai karakter.

És egyre több ilyet látok, vagyis, hogy iszonyatosan érnek a kislányok és mintha tudatosan pumpálnának beléjük valamit/valamiket, hogy minél nőiesebbek legyenek.

Ti tudtok erről valami infót? Létezhet, hogy kiskorban a mellméretet/nőiességet tudatosan lehet gerjeszteni, hogy a gyerek később minél szebb legyen és erre a szülők (nem kevés pénzzel) szándékosan rájátszanak?

2023. aug. 6. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

30 éves korukra az előny az hátrány lesz.

Hatalmas csöcsökkel, talicskával fogják hordani, kidagadnak az erek rajta.

2023. aug. 7. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Ezt én is észrevettem ,hogy a legtöbb 20-on éves olyan ,mint egy vágódeszka ezek a 12-14 éveseken meg nem is látszik rajtuk ,hogy annyi lenne.
2023. aug. 15. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom mitől van. Szerencsés genetika. Hülyeség a sok fehérje, apuék milliókat költenek mellesítő tápszerre, plasztikai sebészet, szép anyától szép apától csöcsös kislány fog születni. Tény hogy a mai melltartók egyre jobbak és van sok ami optikailag növeli a méreteket. Vagyok olyan szerencsés helyzetbe hogy mindig vékony voltam és 9 éves koromtól elkezdtek nőni a melleim, onnantól elég jól domborodtak. 12 évesen már C kosaras melltartót hordtam. Lehet hogy családi vonás. Anyumnak is a hugának is a nagyimnak is elég nagy mellei vannak. És ráadasul az örök feszes típus mind. 18L
2023. aug. 15. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as, te fogod kitermeleni a nyugdíjunkat?😂

"szép anyától szép apától csöcsös kislány fog születni" írod, majd:"Anyumnak is a hugának is a nagyimnak is elég nagy mellei vannak. És ráadasul az örök feszes típus mind."

Ugyebár eredetileg úgy volt, hogy szép, nagymellű anyuka😃.

2023. aug. 15. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
Ide a sok hülye kommentelőnek tudok válaszolni csak.. de annyit hogy egy 12 éves kis lánynak nem csinálnak ilyen fiatalon plasztikai műtétet. Meg ahoz képest akkor minden 2. lánynak csinálnak még magyar országon is. Ami hihetetlen. Akkor ennyi erővel az általános iskolában valószínű az iskola felét meg műtotték mert nagyobban a mellei. És csak egy iskolában. Akkor minden általános iskolásanak a felét műtik. Ti barmok XD meg hát úgy tűnik ezek alapján Magyarországon nagyon jól keresni XD
2023. nov. 2. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Őt tudom mutatni aki plasztikáztta a mellét. De 18 év felett!

És még dicsekszik is vele.

Előző 15. vagyok

2023. nov. 2. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!