Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félek a viharban? 40...

Miért félek a viharban? 40 múltam. Férfi vagyok.

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 01:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Városi lakásomba csapott be villám 4.emelet.

Kinyírta a modemet meg a mennyezeti spot lámpámat és nem kicsit durrant.

De történt olyan is, hogy fába csapott bele itt a belvárosban. Nahát!

2023. aug. 5. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én sem féltem, csak azóta amióta a szomszéd ház padlásterébe becsapott a villám. Tv kiégett, szőnyeg, ágy kilyukadt. Azt volt a szerencse hogy éppen egy szinttel lejjebb tartózkodtak a lakók. Ha az ágyban lett volna valaki, nem élte volna túl. Azóta ha villámlik, én sem maradok a padlástéri szobákba. Jobb félni, mint megijedni!
2023. aug. 5. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én sem féltem, de ez a mostani vihar nagyon kemény volt…rendesen be világított mindent, folyamatosan dörgött, ömlött az eső, rendesen féltem, pedig nem szoktam. Döbbenet, ami itt volt. És én 32 éves vagyok.
2023. aug. 5. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sokan félnek a dörgéstől, villámlástól, gondolom megijednek a hirtelen erős hangtól és fénytől, ez nem függ attól, hogy ki hány éves vagy milyen nemű.

Én mondjuk kimondottan szeretem, engem lenyűgöz a villámlás és a robaj, de nem ciki az sem, ha valaki nem szereti ezt.

2023. aug. 5. 10:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ma esti vihar tényleg ijesztő volt. Szerintem nem gáz vagy ciki vihartól félni kortól nemtől függetlenül. Vihar az jelenthet nagy veszélyt meg kárt is tud okozni így szerintem valahol természetes félni mert ezeket minél jobban el akarja kerülni az ember ha tudja.
2023. aug. 5. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!