Miért félek a viharban? 40 múltam. Férfi vagyok.
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 01:50
1/15 Kroms válasza:
Az első és az utolsó mondatod között ellentmondást érzek...
2/15 anonim válasza:
Én is félek az ilyen durvább viharoktól.. főleg ha belegondolok milyen károkat tud okozni.
3/15 anonim válasza:
Én csak attól félek, hogy remélem nem qrta szét a szúnyoghálómat.
4/15 anonim válasza:
Én meg az iszonyat hangos villámlástól és dörgéstől. 26F
Ha tényleg ennyire félsz a vihartól, akkor ezt a videót neked kötelező meg nézned! https://www.youtube.com/watch?v=rpJrTPp1QtE&t=411s
5/15 anonim válasza:
Én csak a szabad ég alatt, odakint félek viharban, a villámok miatt, viszont egyesek emiatt képesek gyökérnek meg hülyének tartani, merthogy városban hogy csapna már belém meg ilyenek
7/15 anonim válasza:
Én kiskoromban féltem, mert a villámlás-dörgés-léghatás megviselte a szervezetemet és így jött ki.
8/15 anonim válasza:
Mert egyre szélsőségesebb az időjárás, - egyre sűrűbben van olyan következménye, amely kellemetlenül érinti az embereket és kiszámíthatatlan. A legújabbak egyike az, hogy egyre több emberbe csap bele a villám és most már az épületek sem fedezékek, ha a villám "úgy dönt", hogy ne legyen az!
9/15 Kroms válasza:
Vigyázni azokkal a tanulékony, egyre csak okosodó és ügyesedő villámokkal...
10/15 anonim válasza:
Kérdező, történt valami a múltadban ezzel kapcsolatban, ami traumát okozhatott neked, amit még mindig nem tudtál feldolgozni? Lehet, hogy emiatt félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!