Fiús baráti társaságban egyedüli lányként hogy a viharba vécézzek?
Lejöttünk három napra négy fiú haverommal kicsit kikapcsolódni egy vidéki kisházba, tegnap reggel jöttünk, holnap du. megyünk.
Viszont kicsit cikibe vagyok mert érzem hogy kéne már nagydolgot intéznem, hasam is fáj, de nem merek elmenni. Én nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren. A szigetelés is borzalmas, kb ha suttogok az kihallatszik... Holnapig kibírni szerintem esélytelen, hogy tudnék észrevétlenül kiosonni?
Ha van ablak a wc-n nyisd ki magad után.
Akár mekkora ciki múszály menni.
Ha vissza tartod, sajnos később nagyon rosszul lehetsz.
Csak mondj annyit, hogy trónfoglalás.Vonulj be a telefonoddal.Szerintem így lazának fogsz tünni.
Ha nem ilyennek tartanának nem is lógnának veled.Gondolom egyenrangú haver vagy.
Nó para csajszi:-)
Én sem igazán értem...
Nálunk (amíg volt baráti társaság) kb úgy zajlott ez mint bármelyik fiúnál.
Bemész elintézed, és ha valaki menni kar mondod hogy még nem kéne kis ideig. :D
Kopasz bokorban gáz.
Hideg is van.Na neee
Persze, bokorban.... :)))
Azért gondolom cikinek mert érzem hogy eléggé szeles vagyok és hát hanghatásokkal járna a dolog, szigetelés pedig nem létezik... Ezért.
Tehát 4 fiúval lementél -egyedüli lányként- egy vidéki házba, és szégyenlősségre hivatkozol.
Beszarás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!