Fiús baráti társaságban egyedüli lányként hogy a viharba vécézzek?
Figyelt kérdés
Lejöttünk három napra négy fiú haverommal kicsit kikapcsolódni egy vidéki kisházba, tegnap reggel jöttünk, holnap du. megyünk.
Viszont kicsit cikibe vagyok mert érzem hogy kéne már nagydolgot intéznem, hasam is fáj, de nem merek elmenni. Én nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren. A szigetelés is borzalmas, kb ha suttogok az kihallatszik... Holnapig kibírni szerintem esélytelen, hogy tudnék észrevétlenül kiosonni?
2020. dec. 21. 11:31
11/13 anonim válasza:
Rakjatok be valami hangos zenét, aztán lehet pukizgatni.
Vagy marad a bozót, ha ennyire szégyellős vagy ilyen téren. Amúgy meg aki ebből ügyet csinál az jó nagy hülye, "enni kell, szarni meg muszáj", sőt poénra is lehet venni, én annak idején fingóversenyt tartottam a fiú haverjaimmal.
12/13 anonim válasza:
Pedig a bokortól nincs jobb megoldás. Ha nem jó neked a budi.
13/13 anonim válasza:
Vagy küldd el őket sört venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!