Férfiak! Miért nem adtok magatokra?
Figyelt kérdés
Kedves férfiak! Ha egy nő legyen igényes, ápolt, ti miért nem tudtok az lenni? Pl karbantartani az arcotokat hogy ne legyen csúnya miteszeres, pattanásos, zsíros. Vagy ha ezekről nem is tehettek, legalább a szemöldökötök igazíttasátok ki egy kozmetikussal. Rengeteg férfi (aki jó képű lenne) összenőtt csúnya formátlan szemöldökkel látom. A hajat is illene beállítani hogy nézzen már ki valahogy. Mellékesen egy kis parfüm vagy legalább izzadásgátló se ártana. (Ezek azokhoz szól akik rendszeresen fürdenek, tisztálkodnak) Miért nem lehet az arcotokat tényleg karbantartani? Nekem az arc a legfontosabb azt nézem meg legelőször. Kiábrándító mikor egy helyes pasi nem törődik ezekkel2023. aug. 5. 01:05
22/24 anonim válasza:
Hallottam egy srácról, aki nem sokat törődött a külsejével, öltözködésével, de amúgy nagy játékos volt. Ő azt mesélte, hogy a divatolásra a barátnője szoktatta rá.
23/24 anonim válasza:
el vagy tévedve ha nálad a "teszünk magunkra" kifejezés az arcnál kezdődik.. voltál te már igénytelen büdös fiúval? nem? na hát akkor majd sírhatsz hogy össze van nőve a szemöldöke
24/24 anonim válasza:
Anya! Én olyan srácokat látok, akik kb. minden nőnél igényesebbek. Nem putrisok közt kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!