Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Miért nem adtok...

Férfiak! Miért nem adtok magatokra?

Figyelt kérdés
Kedves férfiak! Ha egy nő legyen igényes, ápolt, ti miért nem tudtok az lenni? Pl karbantartani az arcotokat hogy ne legyen csúnya miteszeres, pattanásos, zsíros. Vagy ha ezekről nem is tehettek, legalább a szemöldökötök igazíttasátok ki egy kozmetikussal. Rengeteg férfi (aki jó képű lenne) összenőtt csúnya formátlan szemöldökkel látom. A hajat is illene beállítani hogy nézzen már ki valahogy. Mellékesen egy kis parfüm vagy legalább izzadásgátló se ártana. (Ezek azokhoz szól akik rendszeresen fürdenek, tisztálkodnak) Miért nem lehet az arcotokat tényleg karbantartani? Nekem az arc a legfontosabb azt nézem meg legelőször. Kiábrándító mikor egy helyes pasi nem törődik ezekkel

2023. aug. 5. 01:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De ember, nem igaz hogy ha belenézel a tükörbe és meglátod a ragyáid az összenőtt szemöldököd ami vastagabb mint a farkkad, meg a séród ami sehogy se áll jól mert nem jársz fodrászhoz már 1 éve. És persze néha a fogmosás meg a dezodor is elmarad akkor hogy tudod azt leszarni hogy egyszerűen bűzlik rólad az igénytelenség? Vihogva nézel bele a tükörbe, azzal etetve saját magad hogy nem hiszel a társadalmi elvárásokban? meg lesza*od mások véleményét csak azért is mert különleges vagy?
2023. aug. 5. 06:06
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Mégis te vagy egyedül
2023. aug. 5. 06:53
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
A legkevésbé felszínes gyakorikérdések user...
2023. aug. 5. 07:38
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
#10 és képes voltál az összenőtt szemöldöke miatt lepattintani? Ez felszínesség.
2023. aug. 5. 09:46
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Na, na, változatosság! A napi nőgyűlölő kérdés mellé bevezetjük a napi férfigyűlölő kérdéseket is?
2023. aug. 5. 10:37
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
#2 Az egész kérdésed általánosítás, ember, de ne zavarjon 😂😂 Jahj istenesem ekkora öngólt. És nő vagyok mielőtt kitalálod hogy magamra vettem a kérdést.
2023. aug. 5. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj.

Én pasi vagyok.

Havonta elmegyek fodrászhoz, mert rosszul érzem magam, ha már megnő a hajam.

Ott a fodrászom megigazítja a szemöldököm mindig, ez havi 2500ft, nem nagy ár.

Fogat is mosok, reggel,este, mert számomra fontos a testápolás.

Szóval arra akarok célozni, hogy nem kell beskatulyázni a pasikat, mert azért vagyunk kivételek.

2023. aug. 5. 10:48
 18/24 anonim ***** válasza:
31%

"és képes voltál az összenőtt szemöldöke miatt lepattintani?"

Ha Olasz lett volna a csóka, akkor is lepattintotta volna? Vagy ment volna a rajkodás a barinők előtt, hogy: Képzeld, Olasz pasim van. Annyira szenvedélyes, stílusos, szexi és tüzes.

Szemöldöke neki is össze lett volna nőve, de pattintás helyett talán pippantas történt volna.

2023. aug. 5. 10:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Na látom sokan magatokra vettétek. Egyébként ezzel nem változtatom meg a véleményem, sajnálom. Számomra igen is fontosak ezek. Nem vagyok férfigyülölő.
2023. aug. 5. 12:02
 20/24 A kérdező kommentje:

16-os egyszerűen csak gondolom hogy így van ezzel pár fószer 😉

Egyébként marhára kíváncsi vagyok egy részletesebb válaszra, nem helyesírási hibákkal teli 2 mondatos válaszokba.

17-es ennek igazán örülök, látod nem nagy dolog és mennyivel jobb az összkép, szimpatikusabb.

18-as nem éppen, mivel nyár van és meleg, ezért én szerintem nem ártott volna dezodort használnia, a szája se volt túl friss, legalább rágó vagy mentolos cukorka.🙃🥲 Igen, külsöleg is voltak problémák mert egyébként tényleg nagyon kedves arca lett volna, de ha törődne magával nem kellene hallgatom azt hogy neki már évek óta nincs senkije. De ez csak egy ember volt. A másik csávesz akivel randiztam egy ideig és nálam aludt egyszer. Nem mosott fogatt reggel pedig kikészítettem neki egy új fogkefét. Ráadásul még a körme is piszkos volt, fürödni eszébe se jutott. És akkor mondjam azt hogy na mindegy, felszínes vagyok???!

2023. aug. 5. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!