Férfiak! Miért nem adtok magatokra?
Figyelj.
Én pasi vagyok.
Havonta elmegyek fodrászhoz, mert rosszul érzem magam, ha már megnő a hajam.
Ott a fodrászom megigazítja a szemöldököm mindig, ez havi 2500ft, nem nagy ár.
Fogat is mosok, reggel,este, mert számomra fontos a testápolás.
Szóval arra akarok célozni, hogy nem kell beskatulyázni a pasikat, mert azért vagyunk kivételek.
"és képes voltál az összenőtt szemöldöke miatt lepattintani?"
Ha Olasz lett volna a csóka, akkor is lepattintotta volna? Vagy ment volna a rajkodás a barinők előtt, hogy: Képzeld, Olasz pasim van. Annyira szenvedélyes, stílusos, szexi és tüzes.
Szemöldöke neki is össze lett volna nőve, de pattintás helyett talán pippantas történt volna.
16-os egyszerűen csak gondolom hogy így van ezzel pár fószer 😉
Egyébként marhára kíváncsi vagyok egy részletesebb válaszra, nem helyesírási hibákkal teli 2 mondatos válaszokba.
17-es ennek igazán örülök, látod nem nagy dolog és mennyivel jobb az összkép, szimpatikusabb.
18-as nem éppen, mivel nyár van és meleg, ezért én szerintem nem ártott volna dezodort használnia, a szája se volt túl friss, legalább rágó vagy mentolos cukorka.🙃🥲 Igen, külsöleg is voltak problémák mert egyébként tényleg nagyon kedves arca lett volna, de ha törődne magával nem kellene hallgatom azt hogy neki már évek óta nincs senkije. De ez csak egy ember volt. A másik csávesz akivel randiztam egy ideig és nálam aludt egyszer. Nem mosott fogatt reggel pedig kikészítettem neki egy új fogkefét. Ráadásul még a körme is piszkos volt, fürödni eszébe se jutott. És akkor mondjam azt hogy na mindegy, felszínes vagyok???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!