Ha valaki mindig dúdol az mit jelez?
Kérte, hogy segítsek neki. Odamentem, segítettem, de figyelnem kellett sok apróságra és ezért fütyültem szépen halkan. Aztán oldalt-hátulról a vállam felett egyszer csak valaki kiabál, hogy "HÁT MOST MUSZÁJ EZT? EZ EGY MUNKAHELY!".
Egyébként én is részt vettem a betanításában és igyekeztem segíteni neki mindenben. Előfordult, hogy iratokat kértek tőlem, kivettem a szekrényből és visszaültem velük az asztalomhoz. A szekrény elől a széket elhúztam előtte, de nem tettem vissza, mert kábé 5 perces munka volt, a szekrényajtót becsuktam. Sok hely volt. Egyszer csak hallom, ahogy felpattan és a széket konkrétan visszarugdalja neki a szekrénynek. Fiatal leányzó. Hát nem is szóltam többet hozzá. Azóta másik irodába került, majd felmondott. Én 17 éve dolgozom itt. Neki fél-egy év elég volt, hogy összemarjon a kollégái zömével. Velem nem sikerült. A másik kolléganőmnek segített a munkájában és vele semmiképpen nem akartam kitolni azzal, hogy felemelem a hangom és olyat mondjak, hogy azonnal felmondjon. Utáltam bejárni, amíg mellettem dolgozott, de ez van.
"HÁT, HÁT, MOST MUSZÁJ EZT? EZ EGY MUNKAHEEEEELY!!!!".
Asszsztamindenit!!!
Nem kispályás! Hűűha!
Be is tanítottad, rendre is utasít...
Szóhoz nem jutok!
Amúgy hihetetlen mit meg nem mernek tenni egyesek!
Bátorság az van, alázat meg főleg! 😂😂😂
Na hát miért nem mondod?? 🙂 Még te leszel a bölcs öreg, mi?
Azt nagyon szeretik! Merhogy őket ne oktassa ki senki!!
Marad a jó öreg lavírozás, hullámlovaglás.
Mondjuk amit belekódolnék az emberekbe, az egy alapszintű intelligencia.
Mondjuk egy 100-asra felütni őket!
Na szép... 😂😂😂
Ha nem kérdez, egy szót sem szólok hozzá.
Ha kérdez, de úgyis mindig neki van igaza, akkor meg a válaszom egy szimpla "nem tudom" vagy "nem érint a dolog" szokott lenni.
17
Defektes az, aki a normálistól eltérően viselkedik?
Mert akkor bőven vannak pozitív irányban defektesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!