Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez egy hencegő mondat lenne?

Ez egy hencegő mondat lenne?

Figyelt kérdés
"Most pénteken fizu után is kiülhetnénk valahová, bár Márk (a párja) minden héten kap fizut, de mindegy!"
2023. júl. 31. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Inkább irigykedő.
2023. júl. 31. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg egy szimpla megállapítás arról, hogy de jó, "ünnepeljük" meg hogy ma volt fizu, bár az egyikünk heti fizetést kap, neki nem olyan, mint nekünk, akik havonta szoktak.

Vendéglátósként mi is így kaptuk régen, 4 részletben.

2023. júl. 31. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Mi abban a hencegés, hogy hetente kap fizut? Nem több fizut kap, csak más elosztásban. Ugyanannyit kell egy hónapra beosztania, mintha havonta kapná. Ennyi erővel te is eloszthatod a havi fizudat hetekre, és akkor megvan ez az illúzió.
2023. júl. 31. 14:37
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Csak egy tényszerű megállapítás
2023. júl. 31. 14:40
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Szimpla ténymegállapítás. Aki ebbe hencegést lát bele, az egy idióta.
2023. júl. 31. 17:20
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
En vagyok hulye, de nem ertem. Aki minden heten kap fizetest, az negyedannyi penzt kap kb. Miert erdekes, hogy valakinek mas formaban fizetnek?
2023. júl. 31. 18:44
 7/13 LuckyLevi ***** válasza:
22%
Szerintem henceges. A kutya nem kerdezte, hogy Mark milyen idokozonkent kap fizut. Es azzal henceg, hogy nem kell ho vegeig varnia, takarekoskodnia, mindig csak hetrol-hetre. Ez kis fizus embereknel nagy szo szerintem.
2023. aug. 3. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy olyan mondat,amit az Asszonysutyorgóban is láttam hogy kiírt valaki.😂 Ennyire fontos elemezni?
2023. aug. 4. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Mi a henceges? Ennek a logikanak a menten a napszamosok a csaszarok, mert minden nap kifizetik oket? Mi volna hencegnivalo ezen?
2023. aug. 16. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem hencegés szerintem. Ha valaki hetente kap fizetést, attól még nem kap többet, mintha havonta kapná.
jan. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!